idila

Šuška se i o VERENIČKOM PRSTENU! Otkriveno kako protiče zajedničko letovanje Cece Ražnatović i Bogdana Srejovića

3

Folk pevačica malo radi, malo odmara dok boravi na crnogorskom primorju, a društvo joj pravi dečko Bogdan i, kako tvrde mediji, sve je protkano romantikom...

foto: Antonio Ahel/ATAImages
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Svetlana Ceca Ražnatović i njen dečko Bogdan Srejović uživaju na privatnim plažama i u luksuznim restoranima u Budvi. Folk zvezda ima zakazane nastupe na Jadranu, pa joj je Bogdan podrška i na koncertima.

 

Ceca je sa prijateljima i ćerkom Anastasijom već bila u Crnoj Gori, ali bez Bogdana. On je tada morao da ostane u Beogradu zbog poslovnih obaveza, ali su stalno bili na telefonu. Ovog puta je rešio da predahne i pridruži joj se. Preko dana uživaju na privatnim plažama u kupanju, sunčanju i dobroj klopi, a uveče su zajedno u klubovima u kojima Ceca nastupa. Bukvalno se ne razdvajaju ― priča izvor blizak paru za "Informer".

 

 

1 / 12 Foto: Damir Dervišagić

 

Pevačica i biznismen su zaljubljeni do ušiju.

 

Nikad Cecu nisam video srećniju! Bogdan je veoma pažljiv prema njoj, ispunjava joj svaku želju, čak joj donosi jutarnju kafu u krevet sa ružom... Spreman je na sve samo da joj izmami osmeh. Konačno je našla muškarca koji se trudi da je zadrži. Otkad se Veljko oženio i dobio sina, a Anastasija započela život sa dečkom, i Ceca je počela da razmišlja o svojoj budućnosti. U sve planove je uključen Bogdan! Ne bi me čudilo da je uskoro zaprosi ― kaže sagovornik.

 

 

makonda-tracker