evo i njenih reči

Samo što je stigla vest da više nije članica žirija, oglasila se i ona: Jelena Karleuša objasnila šta se zapravo desilo

2

Pevačica se nakon brzog širenja informacija da ona više neće sedeti u stolicama žirija Zvezdi Granda, oglasila i objasnila svoju stranu

foto: Instagram
foto: Instagram

Nakon što je odjeknula vest da će se u novoj sezoni muzičkog takmičanja Zvezde Granda u ulozi žirija pored Marije Šerifović, Dragana Stojkovića Bosanca, Ane Bekute, Đorđa Davida i Viki Miljković naći i Svetlana Ceca Ražnatović, dok će na mestu produkcijskog žirija naći će se kao i u prethodnoj sezoni Saša Popović, Snežana Đurišić i Aleksandar Milić Mili, oglasila se i Jelena Karleuša koja više neće sedeti u mentorskim stolicama.  

 

Ona je svoje stanovište podelila na svom Instagram profilu koje vam prenosimo u celosti: 

 

— Odlučila sam da je vreme da se pred novi album povučem iz takmičenja Zvezde Granda i u skladu sa tim, na svoju inicijativu još 28. juna ove godine sam obavestila Grand produkciju i raskinula postojeći ugovor. Ovu odluku sam donela najpre kako bih se maksimalno posvetila izlasku i promociji novog albuma koji dolazi. Od tada do danas bilo je pokušaja da nadjemo načina i uslova da nastavim sa snimanjem, međutim nismo uspeli da se dogovorimo. Ko su novi članovi i kako će takmičenje izgledati na dalje, nije pitanje za mene. Želim im svu sreću - napisala je Karleuša. 

 

Takođe je na jednoj od fotografija objavila i obaveštenje koje je putem mejla njen PR dostavio gore pomenutoj produkcijskoj kući. 

 

 

makonda-tracker