porodica kao i sve druge

Dve PUBERTETLIJKE i Duškov ŽIVOTNI PUBERTET teraju dosadu: Jelena Karleuša otkrila kako izgleda život u njenom domu

1

Popularna pevačica obično ne priča previše o svojoj porodici, ali sada je otkrila interesantne detalje o svakodnevici porodice Karleuša-Tošić

foto: Antonio Ahel/ATAImages
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Pevačica Jelena Karleuša ugostila je predstavnike medija povodom predstojećeg nastupa na festivalu Music Week, a tom prilikom dala je interesantan intervju za portal Espreso u kom je pričala na više tema. Kako je otkrila ona vredno radi na svom novom albumu, koji je publika dugo čekala, ali i da pre objavljivanja albuma nećemo imati priliku da čujemo nove pesme.


Ja sam želela da jednu pesmu sa novog albuma promovišemo na festival, ali bi to dosta “okrnjilo” čitavu priču oko albuma. Imamo čitav medijski plan za novi album, nećemo da cepkamo singlove, već ćemo pustiti čitav album. Pesme su kakve ne očekujete od mene. Nema veze sa trendom, nema veze sa onim što se trenutno snima u Srbiji, pesme će osvojiti publiku, a mene pokazati u novom svetlu. Nova Jelena do sad neviđena, nema stare Jelene. Ima i novih i starih saradnika ima i stranih. Imam i saradnje sa velikim muzičkim zvezdama, jedna je i Pablo Vitar, kao što već znate ― istakla je Karleuša.

 


Kako je Jelena otkrila novinarki portala Espreso, porodica joj ne da da previše odmara, jer je u njenoj luksuznoj vili na Senjaku uvek zabavno.


Nema meni mnogo mira. Ja živim sa dve devojčice u pubertetu u kući, a i Duško je u životnom pubertetu, tako je prosto rođen. Tako da meni nema ni u kući mira, ja sam karmički predodređena za životne drame. Navikla sam da funkconišem tako. Kada bi došlo do mirne vode, ja ne bih znala tu da se snađem. Život me je naterao da budem borac ― priznala je Jelena Karleuša.

 

1 / 11 Foto: Antonio Ahel/ATAImages


Nika i Atina Tošić, ćerke popularne pevačice i fudbalera Duška Tošića, i same privlače mnogo pažnje. Njihovi simpatični klipovi veoma su popularni na društvenim mrežama, a Jelena je sada otkrila da je ona ta koja je s javnošću podelila prve Nikine duhovite snimke.

 


Sve Nikine zanimljive klipove sam ja postavila na društvene mreže i onda je to postal viralno. Ona nikada nije bilo za to, njoj je uvek to bio blam, ali joj je posle bilo drago kada je videla da se to ljudima dopalo, da je zaustavljaju kada šetamo da se slikaju sa njom ― istakla je Karleuša.


Ona je dodala da je godinu dana starija Nikina sestra Atina već uspešna na društvenoj mreži Tik Tok.


Atina je sa druge strane jako kreativna tiktokerka i to jako lepo radi. Lepa je i visoka na mamu, prava manekenka iako ima samo 12 godina. Esteta je, lepo se oblači. Svaka ima svoju priču, one su rođene na isti dan, ali su potpuno različite, a ono najbitnije što treba da se kaže za moju decu je das u lepo vaspitane, nisu bahata i razmažena deca, jako su skromne devojčice, odlične učenice u školi, omiljene drugarice svojim drugovima… Obe imaju talenat za šuobiz ― ponosna je Jelena.

 

Ceo intervju pogledajte u nastavku.

 

 

 

 

 

makonda-tracker