za divljenje

Stefana Veljković ― SUPERMAMA! Srpska odbojkašica zaigrala za reprezentaciju šest meseci nakon porođaja

0

Tokom Olimpijskih igara mnogi su se pitali zašto u ekipi nema Stefane Veljković, a njeni verni fanovi znali su da je ona na porodiljskom odstustvu... ali ne i da se vraća na teren već za Evropsko prvenstvo!

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Članica srpske odbojkaške reprezentacije i jedna od najboljih blokera Evrope sinoć je zaigrala za Srbiju na Evropskom prvenstvu u Beogradu!


Kako je 1. februara njen suprug, inače srpski odbojkaš, Srećko Lisinac objavio, Stefana Veljković je na svet donela njihovo prvo dete, dečaka kojem je par dao ime Luka. Mališan je na svet došao carskim rezom i porođaj je protekao u savršenom redu, a ubrzo smo videlii prvu fotografiju nasmejane mame Stefane s njenom bebom u naručju.

 

Dok je bila u drugom stanju, Stefana je u jedinom intervjuu koji je dala govorila o povratku na teren i svojim željama da se to dogodi što pre.

 

Stefana Veljković Lisinac, Srećko Lisinac, Stefana Veljković
foto: Instagram

Sve zavisi od mog fizičkog stanja, ali i bebe. Ne znam šta me čeka. Nadam se ne toliko teško i naporno. Ako bude sve kako treba, naravno da ću probati da se vratim što pre na teren ― istakla je ona.


Budući da par drži do svoje privatnosti, ni Stefana ni Srećko nisu delili previše detalja o svom životu i svakodnevici, pa su mnogi navijači bili iznenađeni kada su sinoć na terenu ugledali Stefanu u dresu reprezentacije. Naša odbojkašica očito je vredno trenirala, a rezultat se zna ― prvi meč i pobeda! Naše devojke su ubedljivo savladale odbojkašice Bosne i Hercegovine rezultatom 3:0 po setovima, a Stefanu smo videli tek u trećem setu, u formi i nasmejanu, kako smo i navikli!
 

 

makonda-tracker