nosite li ga vi?

Ne zna se da li bolje stoji njoj ili Milici Pavlović: 2 stajlinga Jelene Karleuše dokaz su da je ANIMAL PRINT must have

0

Kao i brojne svetske, ali i domaće zvezde, ni Jelena Karleuša nije ostala imuna na garderobu i aksesoare sa animal printom, koji odavno više nije rezervisan samo za zimu!

foto: Instagram
foto: Instagram

Mnoge domaće i strane zvezde često i rado nose odeću, obuću i aksesoare sa životinjskim dezenom. Nije čudno da animal print bude deo nečijeg stila, posebno u poslednje vreme, kada je doživeo pravu ekspanziju i važi za supertrendi. Dok je ranije animal print neretko smatran kičem, sada je pravi must have u garderoberu. Od Irine Šajk do Milice Pavlović, skoro da nema trendseterke koja je izostavila animal print ove sezone.

 

Leopard ili zebra? Oba printa, sudeći po Jeleni Karleuši. 

Pevačica i članica žirija "Zvezda Granda" velika je ljubiteljka životinjskih dezena, a njen garderober pun je ovih komada. Zebrasti dezen, čini se, posebno obožava, pa smo je, tako, nedavno videli u haljini sa zebra printom koja je jedna od posebno smelijih.

 

Kako ne odustaje od zebrastih komada, Jelena nosi i statement odevne komade, ali i aksesoare koji se uklapaju identičnim dezenom.

 

Pevačica se uslikala na svom bazenu i kombinezonu sa istim ovim dezenom, koji krase tračice na leđima, a uklopila je i maramu na glavi (takođe sa zebra printom), dok je preko nje stavila šešir. 

 

"Verujem životinjskim instinktima", poručila je JK.

 

JK ne odustaje ni od leopard printa. To je, između ostalog, bio njen izbor za vreli morski dan u Turskoj, kada se uslikala u leopard haljini sa rukavima, golim ramena, lepršavoj i laganoj. Uklopila ju je uz crne sandalice i nezaobilaznu Luj Viton torbu, a tu je i šešir kakav smo videli na gornjem stajlingu.

 

Da li vi nosite animal print?

 

 

makonda-tracker