zauvek u srcu

Roditelji su joj prerano preminuli od teške BOLESTI: Saška Janx podelila emotivne, porodične uspomene na poseban dan

0

Pevačica je raznežila publiku divnim fotogafijama, koje se ne zaboravljaju.

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Talentovana pevačica pop muzike, Saška Janković - Janx, doživela je veoma tešku situaciju kada je za kratko vreme izgubila oba roditelja, nakon borbe sa izazovnim zdravstvenim problemima. U pitanju je bio kancer.

 

Miljana i Dobrica Janković bili su po struci lekari, veoma uvaženi kod sugrađana Smederevčana, a nakon ovako nemilog sleda događaja, Saška je utehu pronašla u muzici i rođenom bratu, sa kojim je nerazdvojna.

 

Na današnji dan pevačicin otac bi napunio 60 godina, a porodične fotografije koje je podelila putem Instagram profila raznežile su publiku.

 

"Iako znam da ti je rođus nebitan, znaš da ti je 'ćera najveća smaračica za lepe momente, hedonizam, iznenađenja i radost, ono cmakanje i grljenje koje si samo meni najviše tolerisao. Caki 'ćera i njena pažnja u tonama za topljenje. Namerno sam ovu prvu sa zdravicom odabrala kao prvu u nizu, jer brat i ja slavimo, ipak je okruglo, i mi smo vaš kombo, te eto slavite lepo kroz nas. Pošto si bio, nekome Dr Boca, nekome Dobrica Janković, nekome Boki, a nama jednostavno najbitnije TATA, ali opet, mister Sarkazam, namerno sam odabrala većinu na kojima se smeješ. Doduše, tu su djitra, šah, bubnjevi, fudbal." - napisala je između ostalog Saška.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by YANX (@sashkajanx)

 

Pevačica je veliki borac, važi za jedan od najboljih vokala u našoj zemlji, a po mišljenju stručnjaka, tek je čeka izvanredna karijera.

 

 

 

 

 

makonda-tracker