porodične vrednosti

Džesika Alba proslavlja 10. rođendan naslednici HEVEN: Riđokosa devojčica je ista majka, a ovaj video će vas raznežiti

0

Sa suprugom Kešom Vorenom dobila je troje naslednika, koji su joj najveća životna motivacija.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Jedna od najlepših i najharizmatičnijih glumica sveta - Džesika Alba danas ima poseban razlog za slavlje, jer njena mezimica Heven slavi deseti rođendan.

 

Džesika je godinama u skladnom braku sa izabranikom Kešom Vorenom sa kojim je dobila troje dece, dve ćerkice i sina, a porodična okupljanja svi obožavaju.

 

Ponosna majka je mezimici čestitala divan dan emotivnim videom, na kojem su se smenjivale fotografije, a dirljiva poruka raznežila je publiku širom planete.

 

"Moj mali Lav, princeza. Zvanično ste dvocifreni. Iako sam znala da će doći ovaj dan i vidim vas kako odrastate pred mojim očima, ne mogu a da ne postanem emotivna samo pomislivši koliko brzo to ide. Pre neki dan smo bili u autu i ​​rekli ste : "Mama za 10 godina , ja ću imati 20 godina, a ti ćeš u osnovi biti ista, ali ja ću biti odrasla.“ Agresivno je govoriti o ovim stvarima, svaki put sam briznula u plač. Boli me duša iz nekog razloga. Volela bih da možemo da zastanemo u našim danima kako bismo dobili još nekoliko sati." - napisala je između ostalog Alba.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jessica Alba (@jessicaalba)

Glumica je nedavno istakla recept za dugovečan brak, a on je da sa partnerom budete istinski prijatelji, koji se cene i poštuju, a na probleme gledaju sa iste razdaljine.

 

Džesika Alba, Keš Voren
foto: Profimedia

 

makonda-tracker