porodično

Prvo letovanje sa ćerkicom Ivankom: Nina Janković pokazala devojačku liniju i lice bez ŠMINKE, dame oduševljene

0

Glumica se porodila pre nešto više od tri meseca, a sada sa porodicom uživa van granica Srbije.

foto: Antonio Ahel/ATAImages
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Talentovana glumica Nina Janković Dičić, vrele avgustovske dane provodi sa porodicom na odmoru, a mezimici Ivanki je ovo prvo letovanje, što ih posebno raduje.

 

Glumica je pre nesto više od tri meseca na svet donela ćerkicu, koja je ime dobila po muževljevoj baki, a stariji sin Vukašin je oduševljen činjenicom da je dobio sestru, te je sada njih dom potpun.

 

Nina važi za jednu od najlepših dama iz sveta umetnosti, a prirodnost i neobične crte lica je posebno ističu. Iako se nedavno porodila uspela je da vrati devojčaku liniju, a fotografije sa plaže to i dokazuju. 

 

 

Jankovićeva je pozirala u jednodelnom kupaćem kostimu, ogrnuta crnom, morskom haljinicom, ali se jasno videla vitka linija i prepoznatljiva figura. 

 

Iako glumica nije želela da istakne fizičke karakteristike, publika je primetila vrsne rezultate, a pored genetike, za fantastičan izgled zaslužna je svakodnevna aktivnost i pravilan način ishrane.

 

Nina se neretko fotografiše bez šminke, što je još jedan pokazatelj da damama plasira realnu sliku stvarnosti, koja je postala raritet na društevnim mrežama.

 

 

makonda-tracker