strašno

"NIJE DUGO TRAJALO, BILO JE ODVRATNO..." Isplivali užasni detalji skandalozne afere sina kraljice Elizabete

1

Kraljevsku porodicu već duže vreme potresa skandal kakav se ne pamti. Naime, princa Endrua optužili su se da je spavao s maloletnicama i da je bio deo kruga pedofila koji su učestvovali u podvođenju maloletnica, što je sve organizovao pokojni milijarder Džefri Epstajn.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

 

Nakon što je Epstajn osuđen za svoja zlodela, oduzeo je sebi život u zatvoru, pa su se na udaru javnosti i istrage našli su se njegovi prijatelji, a među njima i sin kraljice Elizabete II, princ Endru.

 

Endru je optužen da je polno opštio sa maloletnicama i prisljavao ih na seksualne odnose, a na BBC-ju je u ponedeljak prikazan i šokantan 60-minutni intervju s njegovom navodnom žrtvom Virdžinijom Roberts.

 

Roberts, danas 35-godišnjakinja, tvrdi da ju je princ seksualno zlostavljao. Roberts je bila jedna od seksualnih robinja Epstajna i njegovih prijatelja, a u intervjuu je otkrila kako joj je upravo milijarder naredio da spava s princem kada joj je bilo tek 17 godina.

 

 

Priznala je kako je jedne večeri plesala s princem, a zatim su imali i seksualni odnos. Otkrila je kako joj se u pamćenje najviše urezalo to koliko se princ znojio dok su plesali. Navodno je znoj kapao po tada 17-godišnjoj Robertsovoj. Iznela je i detalje njihovog navodnog seksualnog odnosa.

 

"Nije dugo trajalo, koliko se sećam. Bilo je odvratno. Brzo je završio, ustao je i zahvalio mi se. Ja sam ostala na krevetu, posramljena. Osećala sam se prljavo i odmah otišla na tuširanje", rekla je Roberts plačući u intervjuu za Panoramu na BBC-ju.

 

"Shvatate li da me je maloletnu zlostavljao član britanske kraljevske porodice?", pitala je ona na kraju intervjua britansku javnost.

 

foto: Profimedia

 

Zanimljivo je kako postoje i fotografije princa i njegove navodne žrtve, iako je on sam nedavno u jednom intervjuu rekao kako se spomenute devojke uopšte ne seća.

 

Donedavno je Bakingemska palata branila svog člana, ali pre nekoliko dana i tome je došao kraj. Princ Endru morao je dati ostavku na sve kraljevske dužnosti zbog upletenosti u skandal, a njegova kancelarija je premeštena iz palate. Takođe, njegova zastava i grb više se ne mogu videti na zidinama ni Bakingemske, a ni Kensingtonske palate, što dokazuje da je princu i njegova najbliža porodica zbog ovog slučaja okrenula leđa.

 

 

makonda-tracker