LJUBAV NJENOG ŽIVOTA

ON ŽIVI U SVIMA NAMA, TOLIKO TRAGA JE OSTAVIO: Glumica se ne miri da njenog životnog saputnika više nema, a ovako govori o njihovim USPOMENAMA!

0

Jugoslava se sa suprugom upoznala baš onda kada je dobila ulogu Đine

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Glumica Jugoslava Drašković ušunjala se u naše domove serijom "Srećni ljudi" u ulozi Đine Golubović počekom devedesetih. Serija o nekom srećnijem životu u nesrećna vremena uvukla se pod kožu ljudima i nacionalni servis je ima na redovnom repertoaru.

 

"Srećni ljudi" za Jugoslavu su bili početak srećnog emotivnog života sa Zoranom Cvetanovićem. Ali, njihovi putevi su se razišli početkom jula kad je Zoran preminuo u 61. godini nakon duge i teške bolesti.

 

Jugoslava Drašković svog pokojnog supruga opisuje kao "tornado koji je uvlačio ljude u priču".

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Draskovic Jugoslava (@dzupica) on

 

"Stalno podvlačimo crte i sabiramo šta smo uradili, pitamo se koji je naš zadatak na planeti, a ja sam, tek kad je Zoran otišao, shvatila da je moj bio da zajedno koračamo kroz život. On živi u svima nama, toliko je traga ostavio. Kada me teše da će sve proći, pa i ova bol, bunim se jer ne želim da prođe. Zašto da prođe? Treba da bude tu i da boli", rekla je u Jugoslava u ispovesti za magazin "Hello".

 

Upoznala je supruga 1994. godine kad je dobila ulogu Đine. Stanovali su istoj zgradi i svakodnevno se susretali.

 

Glumica se udala za Zorana 1995. godine i naredne dobila ćerku Mašu. Povukla se iz sveta glume i započela zajednički rad sa suprugom na firmi.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Draskovic Jugoslava (@dzupica) on

 

Nastavak na sledećoj strani!

 

makonda-tracker