obratite pažnju

Za svoj rođendan predstavila ćerku: Megan u videu na trenutak pokazala kraljevsku bebu

8

Kraljevski par Hari i Megan do sada nije javnosti predstavio svoju ćerkicu Lilibet Dajanu Mauntbaten Vindzor

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Megan Markl je u svom videu povodom 40. rođendana prvi put pokazala svoju ćerku Lilibet Dajanu Mountbaten Vindzor.

 

U jednom navratu kamera prikazuje Meganin sto u dvorcu u Montesitu u Kaliforniji i tom prilikom u kadru je bila fotografija novorđene ćerke koju do sada nisu predstavili javnosti. Na središnjoj fotografiji, malog okvira od tri slike, nalazi se kraljevska beba. 

 

U zabavnom videu za njen rođendan prikazana su i uskšnja jaja, njen laptop, primerak Meganine knjige za decu "The Bench". Nosila je i ogrlicu dizajnera iz Los Anđelesa Logana Holovela na kojoj su sazvežđe Bika u čast Harijevog i njenog sina Arčijevog rođendana i sazvežđe Blizanaca za Lilin rođendan.

 

Megan Markl
foto: Printscreen/youtube/The Independent

 

Megan je pokrenula globalni projetkat koji će ohrabriti ljude širom sveta da daju 40 minuta vremena kako bi podžali žene da se vrate na svoj posao. Zamolila je aktivistkinje, sportistkinje, umetnice i svetske liderke da se pridruže akciji, a neke od njih su Adel, Stela Mekartni i mnoge druge poznate žene.

 

Istakla je da je u poslednje dve godine desetine miliona žena napustilo posao. 

 

- "Verujem da je mentorstvo jedan od načina da se pomogne ženama da povrate samopouzdanje i obnove svoju ekonomsku snagu", izjavila je ona. 

 

 

makonda-tracker