obratite pažnju

Za svoj rođendan predstavila ćerku: Megan u videu na trenutak pokazala kraljevsku bebu

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 8

Djole

04-08-2021 21:15h
Trecerazredna glumic a,dva puta razvedena promenila veru pri svakom braku BEZVREDNA

Anonimna

05-08-2021 17:09h
@Djole
Šta tebe ********* jedna ona ortodoksna i belosvetska briga koliko je se puta žena udavala,bilo ova ili neka tamo deseta.Koliko god puta da se neka žena,bilo koja naglašavam,to je njezin život,ima pravo da gradi svoju sreću onako kako ona smatra da treba.

Polovnjača

05-08-2021 00:05h
Ovo je kada se tikva pokonduri. Odvratan stvor !

Anonimna

05-08-2021 17:13h
@Polovnjača
Neka te bude sramota.ALI STVARNO NEKA TE BUDE SRAMOTA.

Ahahahaha

05-08-2021 00:16h
Poredjala slike na stolu kao kraljica što radi godinama. Ali njene slike nije Elizabeta stavljala. Vidi ti umiislila je da je nešto jer je uvatila onog šonju za damu.

Anonimna

05-08-2021 17:11h
@Ahahahaha
Može sram da te bude za ovakav komentar. DA NISI MOŽDA LJUBOMORAN ILI LJUBOMORNA ŠTO JE OVA ŽENA PRONAŠLA SVOJU SREĆU.

Jole

06-08-2021 08:48h
Ma isplanirana stvar jos pre njihovog rodjenja, zasto, vreme ce pokazati.Meni je sumnjivo sto je devojcica rodjena u Americi a princeza je.Uhvatice oni Ameriku za rogove...

Nije

08-08-2021 10:45h
@Jole
Niti je princeza niti će biti. Pokazuje sliku ćerke a muza ko psa izbacila u dvorište da joj ne krade paznju. Polovnjača koja je ovog dobro uhvatila pa vrti ….odvratan stvor i pored svih operacija
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: