niste videli sve

Ove fotografije bi volela da IZBRIŠE GUMICOM: Evo šta je Megan Markl radila pre udaje za princa Harija

0

Danas je poštovana, priznata, žena koja je promenila sudbinu britanske kraljevske porodice... Ali, znate li kako je Megan Markl živela pre udaje za princa?

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Supruga princa Harija i mama Arčija i Lilibet, Megan Markl slavi 4. avgusta svoj 40. rođendan. 

 

Do četrdesete godine uspela je da postigne da čitav svet čuje za nju, a dok je mnogima poznata samo strana njenog života nakon udaje za princa, pa odricanja od kraljevske porodice i selidbe za Kaliforniju, ona nekih činjenica i fotografija iz mladosti baš i ne voli da se seća.

 

Njeni roditelji Tomas Markl i Dorija Ragland razveli su se kad je imala 6 godina. Megan je nastavila život s majkom, a ocem je izgubila kontakt i danas više ne razgovaraju. Još sa 11 godina našla se na dečjoj televiziji Nickelodeon, kada je kritikovala reklamu za sredstvo za pranje posuđa.

 

Njena glumačka karijera na samom početku nije bila baš tako blistava. Mada je ostvarila veliki uspeh sa serijom Suits, počela je sa sitnim honorarnim poslovima na televiziji.

 

U jednom starom božićnom spotu iz 2012, Megan je obučena u Baba Mrazicu i otvara usta uz stihove pesme.

 

 

Serija Suits joj je donela veliki uspeh, a ove fotografije i scene verovatno bi htela da što pre zaborave, jer ne utiču toliko povoljno na njen imidž:

 

1 / 7 Foto: Profimedia

 

Megan je i pre Harija bila u braku, i to sa producentom Trevorom Engelsonom, koji nije voleo popularnost koju je ona stekla nakon serije Suits.

Kako se pisao u biografiji članova kraljevske porodice U potrazi za slobodom, Megan se razvela jer Engelson nije podnosio da ona bude slavna, pa su se konačno rastali 2014.

 

Dok su još bili zajedno, Megan se požalila prijateljima da joj se čini kako Trevoru smeta njena glumačka karijera. Osećala je da mu se sviđa što zavisi od njega. Trevor je navikao da je on glavni i da joj stalno pomaže u snalaženju u filmskoj industriji. Kad se to promenilo, nastali su problemi — ispričao je izvor.

 

Megan Markl, Trevor Engelson
foto: Profimedia

 

 

makonda-tracker