SREĆNA JE

Uzgaja organsko povrće, uklanja tetovaže i priželjuje još DVOJE DECE: Povratak veri je Seki Aleksić olakšao put do SREĆE

0

Pevačica neretko razgovora sa svojim duhovnikom, koji je pomaže u odlukama i uliva joj dodatni mir i spokoj.

foto: M.M./ATAImages
foto: M.M./ATAImages

Poznata pevačica, a odnedavno i voditeljka - Svetlana Seka Aleksić ovog leta je potpuno posvećena svojoj porodici, jer je od septembra očekuje nova sezona kulinarskog takmičenja "Majke i snajke", ali i nastupi koji su joj mnogo nedostajali.

 

Aleksićeva je u jednoj zabavnoj emisiji istakla kako su je povratak veri i razgovori sa duhovnicima naveli da promeni mišljenje o iscrtavanju tela, te je odlučna u nameri da ukloni svih osam tetovaža, koje joj više ne priliče.

 

U svojoj bašti sa suprugom Veljkom zasadila je organsko voće i povrće, jer brine o svojim naslednicima i zdravlju.

 

Seka Aleksić, Pevačica pozira pored laptopa
foto: Instagram Printscreen

 

"Veljko i ja se bavimo uzgajanjem organskog povrća i planiramo proširenje, ali o tom potom. Sve što se kupuje je previše prskano, pa smo iz tog razloga došli na ideju da uzgajamo nešto za nas." - rekla je Seka.

 

Pevačica je shvatila svrhu života i istinsku sreću tek nakon rođenja dece, a volela bi da ih ima četvoro. 

 

"Vidim sebe kao majku tri sina i jedne ćerke. Želim svim ženama da kažem, koje se bore za potomstvo, da je potrebno iskustvo, vreme, molitva. Potrebno je da u glavi budete spremni na to. Morate da znate da to nije lako i morate da verujete. Ja sam pravi primer svega toga. Prvo dete sam čekala sedam godina. Bilo je teško, naporno, padala sam i ustajala. Verujte, imajte svoje duhovnike i lekare i sve će biti dobro" - istakla je Aleksićeva u emisiji Premijera - Vikend Specijal.

 

 

 

 

 

makonda-tracker