(FOTO)

Kobijeve devojke u komšiluku: Vanesa Brajant sa ćerkama stigla u Dubrovnik — i njihova morska izdanja su OČARAVAJUĆA

0

Vanesa Brajant, udovica Kobija Brajanta, stigla je u Dubrovnik sa ćerkama Natalijom, Bjankom i Kapri, kao i drugaricom, suprugom čuvenog košarkaša Gasola.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Vanesa Brajant stigla je u Dubrovnik sa svoje tri ćerke i prijateljicom. Udovica slavnog košarkaša Kobija Brajanta ne pojavljuje se često u javnosti i izbegava eksponianja, a aktivna je u održavanju sećanja na preminulog supruga i ćerku.

 

Podsetimo, Brajantovi su doživeli nezamislivu tragediju kada je u januaru 2020. godine, u užasnoj helikopterskoj nesreći, nastradao Kobi Brajat i njegova ćerka Đijana Brajant, kao i ostali putnici u vozilu.

 

Vanesa Brajant ostala je bez supruga i ćerke, ali utehu joj pružaju ćerke Natalija, Bjanka i Kapri. Nakon sukoba sa sopstvenom majkom, zbog čega ju je čak i tužilaVanesa je otkrila da je na hrvatsko primorje došla zbog najstarije ćerke Natalije Brajant.

 

 

Svima koji su gledali superpopularnu seriju Igra prestola poznato je da se veliki deo radnje odigravao u Kraljevoj Luci, a te scene snimane su upravo u našem komšiliku.

 

"Dovela sam decu u Kraljevu Luku. Totalno Sersei/Kalisi potez. Kobi je dozvolio Nataliji da ide na putovanje u Hrvatsku s njenim razredom, ali na žalost, putovanje je otkazano zbog kovida. Htela sam da se osiguram da ga Natalija poseti. Predivno je", napisala je.

 

Sve devojke su bile u očaravajućim morskim izdanjima, nasmejane i prelepe. Divno je to što su ponovo nasmejane, što čitav prizor čini još lepšim.

 

Uz porodicu Brajant, došla je i Ketrin Mekdonel, supruga Paua Gasola, koji je u Lejkersima igrao sa Kobijem.

 

1 / 9 Foto: Profimedia

 

 

makonda-tracker