Da li biste ga prepoznali?

Žene su LUDELE ZA NJIM, život mu je obeležila TRAGEDIJA: Petar Kapisoda danas izgleda NEPREPOZNATLJIVO

0

Crnogorski rukometaš bio je predmet žudnje širom Balkana, a već neko vreme obožavateljke u Srbiji nemaju priliku da ga vide

foto: Youtube Printscreen
foto: Youtube Printscreen

Nekadašnji crnogorski i jugoslovenski rukometaš Petar Kapisoda imao je vrlo uspešnu karijeru — nastupao je za Crvenu zvezdu i Partizan, igrao širom Balkana, kao i za nacionalni tim na Olimpijskim igrama i svetskim i evropskim prvenstvima.


Publika koja ne prati strastveno rukomet upamtila ga je, međutim, kao zavodnika svetskog glasa, kojem nisu odolele neke od najlepših žena na ovim prostorima, a šuškalo se da je osvojio i srce srpske glumice Marije Karan.


Njegovo ime se, međutim, proteklih godina češće vezivalo za ime njegovog pokojnog brata od strica Filipa, crnogorskog manekena koji je 2010. ubio pevačicu i svoju devojku Kseniju Pajčin, a zatim izvršio samoubistvo.

 

 

Petar je, inače, održao govor na Filipovoj sahrani na Cetinju, a između ostalog je rekao:


Želeli smo da dođeš kući, ali ne na ovaj način. Bio si lep, mlad, prkosan, ali platio si danak to svojoj mladosti, iskrenosti i naivnoj ljubavi.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Zizic (@ninazizic1)


Petar Kapisoda je danas predsednik Rukometnog saveza Crne Gore i u javnosti se pojavljuje u vezi s pitanjima reprezentacije i rukometnih tema. Ipak, pre nekoliko godina se pojavio u jednom spotu i privukao mnogo pažnje jer je već na prvi pogled jasno koliko se promenio i koliko je, uprkos tome, i dalje atraktivan.
 

1 / 4 Foto: Youtube Printscreen

 

 

makonda-tracker