Marija Karan i Petar Kapisoda: Fatalna ljubav na prvi pogled

0
Zanosna glumica Marija Karan pre mesec dana otpočela je vezu sa crnogorskim rukometašem Petrom Kapisodom, zbog čega su oboje rekli zbogom bivšim vezama
foto: Petar Đorđević, Ivan Sebalj za Azru
foto: Petar Đorđević, Ivan Sebalj za Azru

Glumica Marija Karan (29) uplovila je pre mesec dana u vezu sa crnogorskim rukometašem Petrom Kapisodom (35) koji je zbog nje raskinuo veridbu sa bosanskom voditeljkom Dejanom Rosuljaš (27) s kojom je bio u vezi skoro dve godine. Zanosna zvezda holivudskog hita The Rite i rukometaš sarajevske Bosne upoznali su se preko zajedničkih prijatelja, a celu prošlu nedelju poveli su zajedno u Budvi, odakle su povremeno krstarili Crnogorskim primorjem. Par je za romantične i nežne trenutke odabrao budvanski Stari grad, gde su uživali u toplim septembarskim morskim noćima. I dok Marija i Petar nisu želeli da komentarišu svoju vezu, za Story se kratko oglasila Kapisodina bivša verenica Dejana Rosuljaš, autorka tok-šou programa Dejana na bosanskoj TV OBN.

- Najbolje bi bilo da sve što vas interesuje o raskidu i Mariji Karan  pitate Petra. Shvatite me, ne mogu i ne želim da pričam na tu temu – rekla je Dejana koja se sa Kapisodom zabavljala od početka 2010. godine, a čak su se i verili na godišnjicu veze prošlog proleća. Petar joj je kupio prsten u Parizu i čekao pravi trenutak da joj uruči skupoceni dar. S druge strane, Marija je zbog Petra na čekanje stavila svoju vezu s jednim misterioznim holivudskim producentom za kojeg je u intervjuu za Story tvrdila da nije javna ličnost.

- Ako moj izabranik nije iz sveta šou-biznisa i nema medijsku pažnju koju ljudi iz tog miljea imaju, mislim da je onda normalno da njegovu privatnost želim da zaštitim, a ne da je eksponiram – rekla je Marija i pričala čime ju je tajanstveni Amerikanac osvojio.

- Upoznali smo se pre pet godina na crvenom tepihu uoči premijere mog filma na jednom festivalu. Osvojio me je veselom prirodom, šarmom... Obišli smo ceo region, od Srbije preko Bosne, Hrvatske, Crne Gore... Dopada mu se naša zemlja, voli Zemun i Zlatibor. Samo je skeptičan kada moramo da se vozimo našim putevima. Autoput do Niša i Ibarska magistrala verovatno su mu ostali u sećanju kao ne baš prijatna iskustva. Moji roditelji bi uvek podržali moj izbor bez obzira na to kom narodu ili religiji pripada moj dečko. Mama ga šarmira gibanicom i svojom kuhinjom, a tata  svojom domaćom rakijom – otkrila je Marija detalje odnosa sa sada već bivšim izabranikom koji živi u Sjedinjenim Američkim Državama. U toj zemlji Marija polako ostvaruje i svoj holivudski san jer sa svih strana prima samo pohvale nakon premijere horor filma reditelja Majkla Helstroma The Rite koji je prikazan početkom godine u Holivudu. Ova atraktivna Beograđanka otisnula se u London, a potom i Los Anđeles pre gotovo četiri godine gde gradi zavidnu karijeru nakon što je domaću publiku očarala ulogama u filmovima Kad porastem biću Kengur, Jesen stiže, dunjo moja, Sedam i po, Četvrti čovek i u hit seriji Ljubav, navika i panika. Iako je sada zaokupljena odnosom sa bratom od strica pokojnog manekena Filipa Kapisode, Marija nije zapostavila inostranu karijeru. Igrala je u filmu Henrika Nortona Taximan, popularnoj seriji BBC-a Casualty, ali i pored Džejmsa Frejna i rame uz rame sa Žan-Klodom van Damom u filmu The Weapon.

Nikola Rumenić

makonda-tracker