koliko se promenila?

Da li biste je prepoznali? Leticija Kasta je pre 22 godine sve očarala lepotom, a juče je planeta ponovo videla samo nju

0

Kada se 1999. godine pojavila u filmu "Asteriks i Obeliks protiv Cezara", svet je sa uzdasima gledao svaku scenu očaravajuće Leticije Kaste

foto: Youtube Printscreen
foto: Youtube Printscreen

Francuska glumica, manekenka i režiserka Leticija Kasta jedna od zvezda ovogodišnjeg Kanskog festivala, gde trenutno promoviše film La Croisade.

 

Čuvena lepotica je iz uloga fatalnih zavodnica prešla u ulogu mame — ona igra Marijen, majku trinaestogodišnjakakoji prodaje porodične dragocenosti kako bi finansirao tajni ekološki projekat u Africi za koji veruje da će spasiti svet. Ipak, neka vas ne zavara to što je Leticija u farmerkama i teksas košulji umesto u elegantnim dekoltiranim haljinama: slavna Francuskinja je i danas žena izuzetne lepote i pravi primer lepotice u četrdesetim.


To je pokazala na crvenom tepihu Kroazete, gde smo je videli u glamuroznoj crnoj toaleti brenda Saint Laurent koju je dizajnirao Entoni Vakarelo. Reč je o haljini do kolena koja je interesantno sečena u polukrugove na rubovima, a Leticija ju je kombinovala sa crnim salonkama nešto niže štikle i efektnim visećim minđušama. Slavna glumica je, s druge strane, za čuveni kanski photocall ponela šareniju kreaciju modne kuće Saint Laurent, i to mini model cvetnog dezena, odnosno s vezenim šarenim cvetićima na crnoj pozadini.

 

1 / 4 Foto: Profimedia


Ako nas pitate, jednako je zanosna kao pre 22 godine...

 

***

BONUS VIDEO

Neizbrisiva lepota: Četiri dive koje su zauvek obeležile francusku glumačku scenu

Njihova lepota očarala je mnoge, a lica su im se našla na mnogobrojnim naslovnicama časopisa i naravno filmskih plakata, jer u pitanju su isključivo glumice.

 

 

 

makonda-tracker