RAZLIKA OD 10 GODINA IM NE SMETA

ZBOG LJUBAVI JE NAPUSTILA KARIJERU I POSVETILA SE PORODICI: Suprugu Aleksandra Šapića RETKO viđamo - evo kako IZGLEDA!

6

Aleksandar Šapić (43) pre šest godina u tajnosti venčao sa dugogodišnjom izabranicom Milicom (33), sa kojom ima dvoje dece.

Aleksandar Šapić
foto: Instagram Printscreen

Kako je Šapić istakao tokom gostovanja u jednoj emisiji pre nekoliko godina, najveći izazov u svačijem životu jeste da dobro obavlja posao roditelja, a kako je tada naveo, još uvek ne zna je li on u tome uspešan.

- Da li sam uspeo? Znaću kad deca odrastu. Sve ostalo su sitnice - istakao je ponosni tata Maksima i Fedora i dodao da čovek mora da zadrži intimu za sebe kako bi sačuvao porodicu.

- To je neophodno da biste opstali kao porodica i da bi vam deca zdravo i normalno odrastala. Nema razloga da eksponiram ni decu ni suprugu. To što su moji ne znači da moraju da rade nešto što ne vole. Oni se ne bave javnim poslom i ne treba da se eksponiraju - rekao je Šapić.

Bivši vaterpolista tada je priznao i da ne provodi sa svojim sinovima onoliko vremena koliko bi želeo.

 

- Bilo bi nefer da kažem da sa decom provodim puno vremena, jer to nije tačno, ali trudim se da budem tu kad god mogu.

Pre Milice, Aleksandar Šapić je četiri godine bio u braku sa Ivanom Šljukić, od koje se razveo 2009. godine, kada je prekinuo vaterpolo karijeru, a kao razlog kraha braka navodilo se to što Ivana nije želela da ima više dece.

 

 

makonda-tracker