detalj koji je malo ko znao

ŽENE GA PROSTO OBOŽAVAJU: Ovaj zgodni GLUMAC je BRAT Ivana Bosiljčića! (FOTO)

0

Već neko vreme ovaj glumac privlači mnogo pažnje zbog svoje uloge opasnog momka u popularnoj seriji.

foto: Aleksandar Jovanović Cile
foto: Aleksandar Jovanović Cile


Iako je godinama u srećnom braku i u njegovom srcu ima mesta samo za lepu pevačicu Jelenu Tomašević, Ivan Bosiljčić i dalje važi za miljenika žena i jednog od najpoželjnijih i najatraktivnijih muškaraca na javnoj sceni.


Žene ga prosto obožavaju i čine najveći deo večeri na njegovim muzičko-poetskim večerima, a sada smo otkrili i da je taj šarm zapisan u genima porodice Bosiljčić!

 

Pročitajte i: ŠTA MU BOLJE STOJI? Ivan Bosiljčić napravio pravu TRANSFORMACIJU, evo kako SADA IZGLEDA!


Naime, Ivanov dalji brat po očevoj liniji je Milan Bosiljčić, koji je proteklih meseci privlačio mnogo pažnje ulogom Komarca u seriji „Igra sudbine”!

Milan, inače, nekoliko godina mlađi od svog rođaka Ivana, nastupa u Pozorištu na Terazijama, baš kao i onaj poznatiji Bosiljčić, a pre nego što je zaigrao u „Igri sudbine” na televiziji smo imali priliku da ga gledamo u serijama „Košarkaši”, „Selo gori, a baba se češlja” i u filmu „Crna Zorica”.

 

Milan Bosiljčić
foto: Youtube Printscreen

Zanimljivo je to što je on po profesiji bankar i što je izvesno vreme radio u Ministarstvu finansija, a pored glume, koju je završio u klasi s Hanom Selimović, Tijanom Pečenčić, Iskrom Brajović, Bojanom Perićem i drugima, interesovali su ga košarka, ronjenje i ples, pa se njima godinama bavio.


Ime je, interesantno, dobio po svom ocu Milanu Bosiljčiću Belom, našem čuvenom koreografu i glumcu, jednom od osnivača Udruženja filmskih glumaca, koji je u 88. godini postao najstariji diplomac DIF-a.

 

 

makonda-tracker