RAZLIKA OD 10 GODINA IM NE SMETA

ZBOG LJUBAVI JE NAPUSTILA KARIJERU I POSVETILA SE PORODICI: Suprugu Aleksandra Šapića RETKO viđamo - evo kako IZGLEDA!

6

Aleksandar Šapić (43) pre šest godina u tajnosti venčao sa dugogodišnjom izabranicom Milicom (33), sa kojom ima dvoje dece.

foto: Nebojša Mandić
foto: Nebojša Mandić

Intimnom venčanju prisustvovali su najuža porodica i prijatelji, a Milica je posle nekoliko dana putem društvenih mreža saopštila da se udala i da je uzela suprugovo prezime.

 

Pročitajte i: ŠAPIĆ RETKO POKAZUJE SVOJU SUPRUGU: Ovaj deo njenog tela ODMAH privlači poglede

 

Ona je ranije izjavila da Aleksandar nije savršen muškarac, ali da je za nju - najbolji!

 

- Nikada nisam ni pomislila da on može da bude čovek kog ću voleti najviše i s kojim ću želeti da ostanem do kraja života. On definitivno nije savršen muškarac kog bi svaka žena poželela. Mislim da takav i ne postoji jer mi žene ne znamo šta želimo, a i to što želimo ne znači da je to najbolje za nas. Uz njega rastem i učim u svakom smislu, a verujem i on uz mene. Da nema njega ne bi bilo ni moja dva anđela koja su ispunila moju svrhu kao žene i hvala mu na tome. Volim ga jer je to što jeste i jako sam ponosna zbog toga ko je bio i ko je danas. Nadam se da ćemo potrajati do kraja naših života u ovom ludom vremenu - izjavila je svojevremeno Milica za domaće medije.

Seksepilna gospođa Šapić ranije je radila kao model, a zbog ljubavi je napustila posao i povukla se iz javnosti. Danas se posvetila odgajanju sinova Maksima (8) i Fedora (6).

 

Nastavak i fotografije na sledećoj strani...

makonda-tracker