ima jasan stav

"JA SAM PRIRODNA LEPOTICA, SMETA IM I ŠTO SAM NORMALNA": Pevačica oštro odgovorila svima koji je ne podržavaju!

7

Nakon što je pohvalila članicu grupe "Maneskin", krenuli su negativni komentari na njen račun.

foto: Dragana Udovičić
foto: Dragana Udovičić

Nakon što je Rada Manojlović javno pohvalila izgled basistkinje grupe "Maneskin", koja je po njenom mišljenju ideal lepote, na društvenim mrežama  se povela debata, a došlo je i do pogrdnih reči na pevačicin račun.

 

"Ne bih previše davala na značaju hejterima. Zna se da ja zastupam stav u kojem propagiram prirodan izgled, ali danas su pomerene granice vrednosti. Nažalost, najviše te osude i napadnu kada izneseš mišljenje koje se kosi sa njihovim iako je ispravno", kaže Rada i objasnila:

 

"Ja sam prirodna lepotica, a ljudima smeta što sam uz to i normalna. Mislim da danas najbolje prolaze oni koji samo ćute i klimaju glavom ili imaju mišljenje poput većine. Iako se veliki broj ljudi ne slaže sa tim stavovima i u sebi se krsti, nemaju dovoljno hrabrosti da se suprotstave jer se boje napada i osude. To se meni redovno dešava", istakla je Manojlovićeva.

 

Rada Manojlović
foto: Sonja Spasić

Ovom objavom isključivo je želela da apeluje na devojke, da im estetske korekcije nisu potrebne, a savršen primer joj je bila pobednica Evrovizije, Viktorija de Anđelis.

 

"Čim kažem nemojte da stavljate silikone, odmah krenu komentari - šta se ti mešaš, svako ima prava da radi šta želi… Ok, podržavam, ali čemu propagiranje veštačke lepote i plastične hirurgije po svaku cenu? Šta je sa pravim vrednostima i prirodnom lepotom?", pita se Rada.

 

 

 

makonda-tracker