ima jasan stav

"JA SAM PRIRODNA LEPOTICA, SMETA IM I ŠTO SAM NORMALNA": Pevačica oštro odgovorila svima koji je ne podržavaju!

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 7

Jefimija

27-05-2021 20:22h
U pravu je Rada , bit ce raritet videti prirodnu devojku a da nije nesto radila .

Da

27-05-2021 21:19h
Slažem se ali Rado ne preteruj! Tvoje gornje trojke pre sredjivanja nažalost ne možemo da zaboravimo!

LilaVila

27-05-2021 23:37h
@Da
I ne samo gornje trojke!Pa iz aviona se vidi da je žena radila i jagodice i usne!I nadogradnja kose nije nesto sto je prirodno..Joj,kad ih cujem tako,te slikaju se bez šminke(a ne izlaze iz salona!),te im porasle grudi od dijete..sve im raste i sve se menja,jedino im mozak zakržljava i gordost raste!I neka ne brinu,niko nije ljubomoran na te prazilukovice,i suuuuviše daju sebi na značaju!

Vl

27-05-2021 22:20h
Hvalite me usta moja...

jeca

28-05-2021 07:24h
sad tako priča, a što je ona sama išla na razna "sređivanja" to nikom ništa. Rado, molim te ćuti i pokrij se.

Nimalo svoji i unikatni

28-05-2021 09:36h
U pravu je za ovo sto prica. Danas su svi u fazonu "volim sta voli i vecina" sto je bedno i jadno ali psihologija copora je cudo. Za balkan tipicna i to mi se mozda i naivise gadi u ovoj prokletoj avliji

Fan klub Sanje Marinković i Keri Bredšo

28-05-2021 10:38h
Prirodna, normalna, jaka, ostvarena.., još samo da nađe muškarca sa smislom za humor koji može da isprati njenu energiju. Da se oseti kao žena.
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: