buduća majka

ZBOG TRUDNOĆE SE POVUKLA IZ GLUMAČKOG POSLA: Anja Alač sada priprema iznenađenje publici, ovo niste očekivali!

0

Vreme je da pokaže sve svoje talente, ali u drugačijem izdanju.

foto: Nemanja Nikolić
foto: Nemanja Nikolić

Talentovana glumica Anja Alač čeka dete sa dečkom Andrejem Josifovskim, koji je arhitekta i strit art umetnik.

 

Odlučila je da se povuče iz svih projekata dok se ne porodi. Glumica ističe da je na trudničkom bolovanju jer su uloge koje je igrala u pozorištu fizički

 izuzetno zahtevne, pa ne želi da rizikuje. Oni jedva čekaju dolazak bebe.

 

"Trenutno sam se povukla iz svega, s obzirom na to da su sve moje uloge koje sam igrala u pozorištu bile zahtevne. Imala sam utisak da prosto treba da se povučem iz svega, tako da sam sada na pauzi" - kaže Anja i dodaje:

 

" Nemam neki dugoročan plan kada je u pitanju vraćanje poslu. S obzirom na to da mi je ovo prva trudnoća, videću kako se budem osećala. Teško mi je da odgovorim na ovo pitanje kakva sam zapravo trudnica. Nemam nikakve prohteve vezane za kuhinju" - otkriva kroz osmeh glumica, koja ističe da se njena majka Vesna Čipčić obradovala zbog srećnih vesti.

 

Anja Alač
foto: instagram

Anja otkriva da će se pored glume oprobati i u muzičkim vodama, te da je već pripremila muzički projekat.

 

"Pripremam muzički projekat koji bi trebao da izađe dok sam u drugom stanju. Snimila sam singl sa spotom, oprobaću se i u pevačkim vodama. Potpuno moj autorski projekat. Teško mi je da preciziram o čemu se tačno radi, rekla bih da je laganiji žanr i drugačiji od onoga što se danas radi" - kaže glumica.

 

 

 

 

 

makonda-tracker