foto

"HURRICANE" UJEDINILE BALKAN: Komentari podrške CELOG REGIONA se nižu, reakcija suseda je — DIVNA

1

Sinoć je u Roterdamu održano drugo polufinalno veče Evrovizije, a grupa "Hurricane" i naše Ivana, Sanja i Ksenija uspele su da se plasiraju u finale.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Roterdamom je odzvanjala pesma Loco Loco, a osim što je cela Srbija uz devojke, one su dobile simpatiju i veliku podršku susednih zemalja.

 

Na Jutjubu je pesma Loco Loco pregledima daleko nadmašila ostale konkurente, a komentari se samo nižu u velikom broju. Uraganke su dobile veliku podršku iz Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Makedonije... 

 

1 / 14 Foto: Profimedia

 

"Koliko mi je drago kad vidim ovoliko lepih komentara za naše predivne devojke", Naježim se čitajući tolike komentare podrške Hrvatske ,Bosne ,Crne Gore, Makedonije", BRAVO, CURE! Idemo do finala, Hrvatska je uz vas", Bravo, susedi. Razvalili ste, želimo vam pobedu u finalu. Najjači ste. Pozdrav iz Hrvatske", Iz Bosne sam u srcu mi moja SRBIJA, IDEMO DO POBEDE", samo su mali deo divnih reči koje su dobile Uraganke.

 

Na oficijalnom Instagram nalogu Evrovizije oglasila se i Hrvatska predstavnica Albina komentarom: "Moć devojaka", uz emotikon srca.

 

Albina
foto: Instagram Printscreen

 

Marija Šerifović je na svom lajvu na Instagramu zabeležila momenat iz bekstejdža nakon prolaska grupe "Hurricane" u finale Evrovizije, kada je i član albanske delegacije prišao stolu za kojem je bila srpska, držeći svoju zastavu u rukama, a onda je nasmejan poslao poljupce srpskoj delegaciji, zagrlio se i čestitao na prolasku u veliko finale.

 

1 / 2 Foto: Instagram Printscreen

 

 

makonda-tracker