foto galerija

GLAVNE BOMBE SU BILE — NAŠE URAGANKE: Drugo polufinalno veče Evrovizije diglo je EVROPU NA NOGE (FOTO)

Noćas je u Roterdamu održano drugo polufinalno veče izbora za najbolju pesmu Evrovizije i naše devojke iz grupe "Hurricane" plasirale su se u finale

2
1 / 21 Foto: Profimedia

Nakon što smo se oduševili prvim polufinalem, na red je stiglo i drugo!

U ovom polufinalu učestvovale su sledeće zemlje: Srbija, Švajcarska, Grčka, Estonija, San Marino, Gruzija, Finska, Danska, Moldavija, Portugalija, Letonija, Poljska, Češka, Albanija, Austrija, Bugarska i Island.

 

Naravno, izdvojićemo neverovatne Sanju, Ivanu i Kseniju iz grupe "Hurricane", koje su u isto vreme pokazale da su neverovatno talentovane i za ples i za pevanje, pa su i tokom komplikovanih scenskih pokreta pokazale fantastične vokalne sposobnosti. Publika je ovo nagradila, pa su devojke prošle u finale sa pesmom Loco Loco, a pročitane su kao druge po redu za prolazak.

 

Osim njih, u finale su prošli Grčka, San Marino, Albanija, Island, Bugarska, Finska, Portugalija, Moldavija i Švajcarska.

 

Pored Uraganki, veliku pažnju privlači ekscentrični bend sa Islanda Daði og Gagnamagnið, koji sinoć nije mogao da nastupa jer su dva njihova člana zaražena virusom korona, te smo samo bili u prilici da vidimo njihovu drugu generalnu probu, ali i to je bio dovoljno za prolazak!

 

Tu je i najmlađa učesnica Stefanija, uz Senhit iz San Marina na bini se pojavio čuvei reper Flo Rida, a evo ko je proglašen najboljim frajerom... Zabavno finale nam je zagarantovano!

 

Pogledajte u galeriji kako je to izgledalo tokom nastupa!

 

 

makonda-tracker