ne krije svoju istinu

GLAMUROZNO IZDANJE O KOM DANAS SVI PRIČAJU: Haljina koju je sinoć nosila voditeljka Evrovizije nosi VAŽNU PORUKU

0

Harizmatična Niki de Džeger, poznatija kao Niki Tutorijals, odavno je osvojila YouTube, a protekle nedelje nas oduševljava i kao voditeljka Evrovizije. Ovih dana, u centru pažnje biće zbog još jedne stvari...

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Jutjuberka i make-up umetnica Niki Tutorijals nosile je druge polufinalne večeri Evrovizije u Roterdamu očaravajuću i vrlo elegantnu dugačku haljinu crne boje koju prekriva mnoštvo kristala.


Ona se opredelila za kristale roze, svetloplave i bele boje, a to su — boje zastave ponosa transordnih osoba! Iako svi o njoj pišu kao o haljini s tajnom, sama Niki je potvrdila da tajne nema i da će s ponovom poneti ove boje.

 


Biće mi čast da na haljini sutra predstavim boje trans zastave — napisala je ona dan pred drugo polufinale.

 


Inače, Niki još od tinejdžerskih dana deli interesantne snimke koji su ukupno pregledani više od milijardu i po puta, dok ima gotovo 14 miliona pratilaca. Njeni gledaoci pratili su njeno odrastanje i sazrevanje, zbog čega su se mnogi iznenadili kada je Niki u januaru 2020. saopštila da nije rođena kao žena.


Ona je objasnila da ju nepoznata osoba ucenjivala i pretila da će otkriti njenu tajnu, pa je rešila da sama otvoreno govori o sebi i svojoj istini. Kako je istakla, od rođenja se osećala kao devojčica, pa je sa šest godina počela da oblači odeću koja nije namenjena dečacima. Sa 14 godina je počela da pije potrebne hormone, a u 19. godini je promenila pol.


 

 

makonda-tracker