loco loco od sreće

RUKE NA SRCU, BESKRAJAN PONOS: Knez poslao "Uragankama" poseban dar, pa EMOTIVNO ispratio njihov uspeh

0

Jedna od omiljenih regionalnih zvezda i ponosni tata lepe pevačice sinoć je ponovo sve raznežio

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Pevač Nenad Knežević Knez i sam se okušao na evrovizijskoj pozornici, pa je svestan s kakvim se uzbuđenjem i odgovornornošću nosi njegova ćerka Ksenija, koja s grupom Hurricane predstavlja Srbiju u Roterdamu.

 

Od početka Ksenijine karijere, Knez ne krije da joj je najveća podrška i koliko je srećan i ponosan zbog njenih uspeha, a sinoć je bio jedan od nesumnjivo najstrastvenijih navijača naših devojaka tokom polufinala. Na njegovom profilu na Instagramu nismo imali priliku da vidimo kako se u domu Kneževića slavio plasman "Uraganki" u finale, ali je pevač podelio snimak na kojem prati nastup devojaka.


On je sve vreme igrao sedeći na ivici fotelje, nije skidao pogled s ekrana, a po završetku nastupa ustao je uzbuđeno i ponosno stavio obe ruke na srce.

 

1 / 6 Foto: Instagram


Knez je, inače, žarko želeo da se sa suprugom Tatjanom pridruži Kseniji, Sanji i Ivani u Holandiji, ali nije uspeo u svojoj nameri da iznenadi ćerku.

 


Imao sam u planu da odemo tamo da Ksenija, Sanja i Ivana ne znaju i samo da im banemo. Međutim, situacija je prekomplikovana. Potrebno je pozivno pismo od Evrosonga i posebne akreditacije. Pokušavao sam na razne načine da dobijem dokumentaciju, ali nažalost, nisam uspeo — ističe Knez za Nova.rs.


Ipak, on se postarao da nekom sitnicom ulepša slavlje našim predstavnicama.


Jedan dečko radi kao kuvar u Roterdamu i onda sam uspeo nekako da preko njega pošaljem. On im je odneo šampanjac koji se danas hladi i, ako Bog da, večeras kad pobede da ga otvore i popiju — rekao je on juče pred nastup.

 

1 / 16 Foto: Profimedia

 

 

makonda-tracker