ponovo kod nas

"SLOBODA JE OBEĆALA DA ĆE JOJ ISPUNITI ŽELJU": Monika Beluči stiže u Srbiju, za Bobu Mićalović je imala samo jednu molbu

1

Italijanska glumica poželela je da poseti jedan prelep grad

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Monika Beluči uskoro će doći na odmor u Čortanovce, kod svojih prijatelja Slobode Mićalović i Vojina Ćetkovića, a potom će sa njima svratiti u Trebinje.


 Monika je rado prihvatila Slobodin poziv da je poseti u njenoj kući na obali Dunava u Čortanovcima. Rekla je da će doći u Srbiju čim joj to obaveze dozvole, ali Bobi je pomenula da bi rado otišla i u Trebinje, gde su zajedno snimale neke kadrove filma "Na mlečnom putu" — kazao je dobro obavešten izvor Informera.

 

1 / 8 Foto: Profimedia


 Sloboda je obećala da će joj ispuniti želju, pogotovo što i sama voli da ode u Trebinje. Ukoliko Monika bude mogla da ostane desetak dana, Sloboda će joj pokazati i brojne znamenitosti Beograda. Planira da je odvede i na Kalemegdansku tvrđavu, ali i u Skadarliju. Upoznaće je i sa čarima domaće kuhinje, a na meniju će biti neizostavni ćevapi i šljivovica. Sloboda želi da Monika iz Srbije ode puna lepih utisaka — završava izvor pomenutog medija.

 

 

makonda-tracker