odličan dvojac

BELUČIJEVA JOŠ JEDNOM POKAZALA KOLIKO JOJ JE DRAGA SLOBODA: Njih dve su postale prijateljice i nadaju se skoroj saradnji

0

Daljina ih ne sprečava da ostanu bliske i upućene jedna na drugu.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Iako je je prošlo nekoliko godina otkad su bile nerazdvojne na snimaju filma "Na mlečnom putu", čuvenog Emira Kusturice, harizmatične glumice Sloboda Mićalović i Monika Beluči nastavile su prijateljstvo, koje održavaju online putem.

 

Neretko se prisete trenutaka kada su zablistale na crvenom tepihu na filmskom festivalu u Veneciji, a neizmerno su zahvalne Kusturici što ih je upoznao i da im šansu da se nađu zajedno u kadru.

 

Mićalovićeva sa mnogobrojnom publikom svakodnevno kominicira preko društevene mreže Instagram, gde objavljuje svoje fotografije i uloge kojima se ponosi, a Monika ne propušta priliku da svima pokaže koliko ceni koleginicu iz Srbije i to divnim komentarima, koji nailaze na oduševljenje pratilaca.

 

Sloboda Mićalović
foto: Instagram Printscreen

Obe se nadaju da će uskoro imati prilike da opet stanu rame uz rame na velikom platnu i pokažu koliko su dobar tandem. Do tada, ostaje nam da se ugledamo na koleginice, koje su jedna drugoj velika podrška, bez imalo nezdrave konkurencije.

 

 

makonda-tracker