LJUBAVNA PRIČA PARA KOJI INTRIGIRA

NIJE NI POMISLILA DA JE ON SVETSKI POZNAT GLUMAC: Evo kako su se upoznali Vensan Kasel i njegova prelepa Tina

3


Kad se pročulo da je francuski glumac pronašao novu devojku, svi su se pitali ko je žena koja je mogla da zameni jednu Moniku Beluči

foto: Profimedia
foto: Profimedia

U početku niko nije mislio da će romanska između Vensana Kasela i mlade Tine Kunaki izdržati duže do par nedelja. Razlika u godinama (31 godina) nešto je što im nije išlo u prilog. Ipak, francuski glumac Vensan Kasel i italijanska manekenka Tina Kunaki zajedno su već više od šest godina. Tina kaže da je presrećna pored Vensana, dok se on zadovoljno smeška, pisao je svojevremeno Stil.

 

Vensan Kasel je živeo s italijanskom filmskom zvezdom Monikom Beluči 18 godina. Krajem avgusta 2013. godine, italijanske novinske agencije izvestile su da se najmoćniji filmski par razvodi. Od 2013. godine, glumac je odlučio da se preseli u brazilski Rio de Ženeiro. Po svemu svudeći, jedan od razloga raspada braka sa Monikom je i to što ona nije htela da se preseli u Brazil, koji je Vensan toliko voleo.

 

 

Vensan je Tinu upoznao na Ibici za vreme praznika. Manekenka je jednom pomenula da nije ni znala da je Vensan glumac.

 

Mi smo samo dvoje ljudi koji su se zatekli na istom mestu, u isto vreme, dok je privlačnost bila obostrana. Ovo je jedno od onih predivnih iznenađenja koja se dešavaju u životu – objasnila je Tina.


Kao i Monika Beluči, Tina je odrasla u Italiji. Otac joj je rodom iz Maroka, a majka rođena i odrasla na Siciliji. Kako ona kaže, njeni roditelji su zajedno više od 25 godina, a što se braka tiče, njihova zajednica je za nju ideal i uzor.


Moja majka je nežna, nikad ne vrišti, prava Italijanka. Otac je strog, ali on je prva osoba kojoj se obratim kada mi je potreban savet.


Kao i Belučijeva, Tina je započela karijeru modela na modnim revijama.

 

Tina je u avgustu 2016. godine na društvenim mrežama objavila zajedničku fotografiju sa Vensanom nastalu na plaži na Ibici. Komentari su bili strašni: mnogi su kritikovali glumca zbog ogromne razlike u godinama. Neki su govorili kako je mlada manekenka njegov hir srednjih godina. Za to vreme Vensan je ćutao i nije davao izjave za štampu, a pisalo se da Kunakijeva nije imala predstavu kakva je Kasel zvezda kada ga je upoznala.

 

1 / 8 Foto: Profimedia


Prvi zajednički izlazak u javnost desio se 30. novembra 2016. godine. Par je prošetao crvenim tepihom, dok se Vensan osmehivao zadovoljno.

 

Tina obožava da na društvenim mrežama objavljuje golišave fotografije. Vensenu to nimalo ne smeta. On njene fotografije često komentariše rečima: "Moja ljubav", ili "Obožavam te".

 

Par se venčao 2018. godine, a prošle godine su dobili ćerkicu.

 

1 / 3 Foto: Profimedia

 

Vensan, koji slovi za čoveka koji pažljivo čuva svoju intimu, već godinama rado objavljuje fotografije na kojima je Tina uz opise: "Ona je moja" ili poput ljubavnih stihova koji su dokazali da je izgubio glavu za mladom suprugom:


"Ovaj život je ples od početka do kraja.
Srećan sam i samo Bog razume moju radost.
U njoj vidim sve što želim".

 

 

makonda-tracker