nije bilo lako

"DVA MESECA SAM KORISTIO PUMPICU": Pevač priznaje da je nakon preležanog virusa imao tegobe, a onda i višak kilograma!

0

Ljuba Perućica se sada vratio muzici i publici prirpema nešto novo.

foto: Nemanja Nikolić
foto: Nemanja Nikolić

Pevač Ljuba Prućica ne krije da je imao zdravstvene tegobe i nakon preležanog virusa korona, što je veoma zabrinulo njegovu porodicu.

 

"Proveo sam 8 dana u bolnici, a nekoliko dana sam bio veoma loše. Hvala bogu sve je prošlo i sada imam antitela. Barem nešto dobro da se desilo iz ove priče. Dva meseca sam koristio pumpicu. Sada je sve u redu. Idem uskoro na kontrolu i nadam se da će mi doktor reći da sam se skroz oporavio" - rekao je pevač i otkrio da se ugojio 10 kilograma.

 

"Tačno je da sam se ugojio. I to 10 kilograma. Nisam mogao da treniram zbog toga što sam preležao koronu, a volim da jedem. Uskoro treba da krenem da treniram. Pokušao sam nekako kilažu da sredim uz pomoć ishrane, ali izgleda da nisam neki karakter. Volim da jedem, žena me dobro hrani" - našailio se Perućica.

 

Ljuba Perućica
foto: Instagram/ Printscreen

"Nisam. Nadam se da će se uskoro srediti ova situacija. Da ćemo početi da radimo. Snimio sam 11 kavera i svake nedelje puštam jedan novi. Situacije jeste teška, ali eto živim kao i sve ostale moje kolege"- završava pevač.

 

 

 

 

 

 

makonda-tracker