NEKI HVALE, NEKI KUDE

TOTALNI PROMAŠAJ ILI IPAK NE? One su proglašene NAJGORE OBUČENIM damama na 93. dodeli Oskara (FOTO)

0

Iako je na 93. dodeli nagrada Oskar očekivano izostao glamur koji inače viđamo na manifestacijama ovakvog tipa, materijala za analizu odevnih kombinacija poznatih dama i te kako ima.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Nakon svake dodele modni kritičari tradicionalno prave liste najbolje i najgore obučenih žena. Ove godine došlo je i do preklapanja jer se kombinacije nekih dama mogu naći u obe kategorije.

 

Glumica Lora Dern stigla je na dodelu u kreaciji modne kuće Oskar de la Renta. Crno-bila haljina s voluminoznim pernatim donjim delom za neke je bila savršen odabir, a za druge totalni promašaj.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nada Skaff (@dews_news_)

 

Isto se dogodilo i s haljinom Emerald Fenel, glumice, scenaristkinje i rediteljke koja je nagrađena Oskarom u kategoriji najboljeg originalnog scenarija za svoj hvaljeni redateljski prvenac Promising Young Woman.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Academy (@theacademy)

 

Emerald je obukla cvetnu zelenu haljinu s ružičastim detaljima modne kuće Guči. Kreacija ukrašena volanima nekima je bila isuviše ležerna za ovakvu priliku, ali ima i onih koji su je pohvalili. S obzirom na to da je Emerald trudna, odabrala je model haljine u kom će se osećati najudobnije.

 

S druge strane, kritičari smatraju kako ni trudnoća nije prepreka za vrhunsku eleganciju u jednoj od najvažnijih modnih noći u godini.

 

Glumica i pevačica Andra Dej obukla je najseksepilniju kreaciju na ovogodišnjoj dodeli. Međutim, mnogi smatraju kako zlatna kreacija Vere Vang jednostavno nije bila primerena. Ni Keri Maligan nije oduševila sve kritičare, pa je od mnogih dobila i pokude za stajling.

 

 

Isto važi i za glazbenicu H.E.R. koja nije oduševila kritičare u kreaciji modnog brenda Dundas.

 

 

makonda-tracker