ovo niko nije znao

BILI SU NA VEČERI, ALI... Suzana Mančić podelila dugo čuvanu tajnu o svom odnosu s Branislavom Lečićem

2

Poznata voditeljka prokomentarisala je slučaj koji ovih dana potresa javnost, odnosno optužbe protiv glumca Branislava Lečića, i otkrila da je jednom prilikom izašla s njim

foto: Sonja Spasić
foto: Sonja Spasić

Voditeljka Suzana Mančić ispričala je da Lečića poznaje i da su pre izvesnog vremena izašli na večeru. Ipak, glumac joj se više nije javljao.


On je u to vreme bio frajer, ma dopadao se svim ženama. Organizovana je večera. Međutim, on nije reagovao na mene. Možda nisam bila njegov tip. Eto, toliko o pričama da sam seks simbol i neodoljiva... Nikada me potom nije zvao, sretala sam ga sa ženom — rekla je ona.


Glumica je istakla da je zbunjena nakon potresnih ispovesti Merime Isaković i Danijele Štajnfeld i da "ne veruje da bi silovao".

 


Zbunjena sam! Lečić je svestan sebe i svojih kvaliteta, uvek je imao najlepše žene. Ma, on nema mrlju. Ne verujem da bi silovao. Nema on potrebu da nekog uzima na silu. Žao mi je što mora da se brani od tako jezivih optužbi, a nema ni svedoka koji bi mogli da kažu šta se tačno desilo — kaže Suzana Mančić.

 

Suzana Mančić
foto: Sonja Spasić

Voditeljka je naglasila da "svako može da upre prstom u bilo kog muškarca i da kaže: 'Silovao me je', a onda da ode i ispriča tužnu priču za novine", kao i da Štajnfeldovu i Isakovićevu ne poznaje i da je "sve moguće".


Ne želim da stajem ni na čiju stranu. Lečić je bio ljubazan, nije odavao utisak da bi mogao da bude bahat i nasilan. Neka sud donese presudu — zaključila je.
 

 

makonda-tracker