icon-arrowicon-closeicon-commentsicon-galleryicon-nexticon-previcon-searchicon-totopsoc-commentsoc-fbsoc-gplussoc-inssoc-mailsoc-rsssoc-twittersoc-vibersoc-wupsoc-yt

nemila scena

"OPROSTILA SAM VERUJUĆI U ISKRENOST LEČIĆEVOG POKAJANJA": Isakovićeva otkriva da će rado svedočiti protiv kolege!

Nekadašnja glumačka zvezda Merima Isaković istakla je kako se danas oseća nakon toliko godina od traume.

foto: Youtube Screenshot
foto: Youtube Screenshot

Nekadašnja glumica i psihoterapeut Merima Isaković šokirala je javnost kada je priznala da ju je kolega Branislav Lečić silovao pre 43 godine, u svom stanu.

 

Istakla je da je taj čin uspela da preboli u nadi da se nikome neće ponoviti.

 

"Odavno sam  prebrodila i zatvorila preživljenu traumu i sećanje da me je samo Božjom voljom moj instinkt spasao. Oprostila sam verujući u iskrenost Lečićevog pokajanja i obećanja datog tada, pre 43 godine, da to nikada više neće nikome pokušati ni uraditi. Oprostila sam, ali nisam zaboravila, ostavši u nadi da se to nikada i prema nikome stvarno neće ponoviti" - rekla je nekadašanja glumačka nada i dodala: 

 

"Jedno zlo je izazov i bol jedne osobe, ali ako se ne zaustavi, ponavljano zlo postaje nesreća naroda. I ljudskog roda. Dužnost svakog humanog bića je da se dalje zlo spreči".

 

Branislav Lečić
foto: screenshot

Merima je istakla da je spremna da svedoči protiv Branislava, ukoliko do suđenja zbog navodnog silovana Danijele Štajnfeld dođe.

 

"Naravno da ću svedočiti. Verujem da je reći istinu fundamentalna obaveza svake savesne osobe. Ne mogu direktno svedočiti o događaju nasilja nad Danijelom jer mu nisam direktno prisustvovala, ali mogu svedočiti o ličnosti Branislava Lečića i svom dramatičnom iskustvu vezanom za njega. Nadam se da će se druge žrtve osmeliti da se oglase, ako ih ima" - završava Isakovićeva.