nasilje i bizarnosti

"IVER NE PADA DALEKO OD KLADE": Armi Hamer optužen je za kanibalizam i zlostavljanje, a njegova porodica će vas uplašiti

2

Armijev čukundeda Džulijus, lekar, komunista i ruski imigrant 1919. izvršio je ilegalni abortus suprruzi jednog boljševičkog diplomate u svom domu u Njujorku. Ona je umrla tri dana kasnije, a Džulijus je završio u zatvoru zbog ubistva iz nehata.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Poznati glumac Armi Hamer nije mogao više da krije svoje sklonosti i mračne tajne, te su sve bizarne radnje iznesene u javnost.

 

Njegov život postao je paklen u januaru ove godine kada se suočio sa optužbama za seksualno zlostavljanje, koje uključuje uznemirujuće navode o fetišima koji uključuju sado-mazo odnose, pa čak i kanibalizam.

 

"Ja sam 100 odsto kanibal. Želim da te pojedem. To je užasno priznati, nikad dosad to nisam otkrio. Jednom sam izrezao srce iz žive životinje i pojeo ga dok je još bilo toplo", samo je jedna od zastrašujućih poruka koje je navodno Hamer napisao.

 

Pravi udarac usledio je prošlog meseca, kada ga je Bugarka koja se javnosti predstavila kao Efi optužula za silovanje. Ona tvrdi da ju je Hamer četiri sata seksualno i fizičko zlostavljao u aprilu 2017, te da su bili četiri godine u turbulentnoj vezi i to dok je on zvanično bio u braku sa koleginicom Elizabet Čejmbers.

 

Trenutno je u toku policijska istraga u vezi svih optužbi, a glumac je oštro demantovao sve navode.

 

Kako piše britanski tabloid Daily mail, pet generacija Hamera zaglibilo se u skandale koji uključuju razuzdanost, seksualnu izopačenost, zloupotrebu droga, korupciju i nasilje. Armijev pradeda bio je tajkun i prijatelj princa od Velsa, ali i navodno sovjetski špijun. Njegov deda održavao je orgije na kojima se konzumirala droga u ogromnim količinama, njegov otac imao je bizarni seksualni tron visok preko 2 metra - a sve to je samo vrh ledenog brega.

"Iver ne pada daleko od klade. Ova porodica je odavno spolja savršena, a iznutra uvrnuta", rekla je Armijeva teta Kejsi Hamer, koja se otuđila od porodice prenosi "Daily Mail".

 

Armi Hamer
foto: Profimedia

Armijev čukundeda Džulijus, lekar, komunista i ruski imigrant 1919. izvršio je ilegalni abortus suprruzi jednog boljševičkog diplomate u svom domu u Njujorku. Ona je umrla tri dana kasnije, a Džulijus je završio u zatvoru zbog ubistva iz nehata.

 

Tačno je da je Arman Džulijusov sin bio prisan sa sovjetskim vođama, uključujući Lenjina, i da se konstatno bogatio na račun poslovanja sa komunističkim režimom. Zapravo ime koje je Arman dobio bilo je inspirisano simbolom ruke koja drži čekić Socijalističke radničke partije Amerike. On je napustio medicinsku karijeru da bi preuzeo farmaceutsku delatnost svog oca koji je završio u zatvoru. Jedan biograf ga je opisao kao virtuelnog špijuna Sovjeta, a izvori iz Bele kuće tvrdili da su da nikada nisu bili sigurni na čijoj je strani Arman. On se ženio tri puta, a novac svoje treće supruge Franses iskoristio je kako bio otkupio preduzeće "Occidental Petroleum", koji je vremenom postalo najveća svetska nezavisna naftna kompanija.

 

"Nujork tajms" ga je tada opisivao kao ciničnog oportunistu i "prividnog superkapitalistu" koji je bio blizak prijatelj libijskog predsednika Gadafija. Armanov bivši pomoćnik kasnije je otkrio da je njegov šef obasipao poklonima i princa Čarlsa i princezu Dajanu, kao i da im je omogućio da koriste njegov raskošno opremljen privatni avion za let oko sveta.

 

 

 

makonda-tracker