KAO U SERIJI!

NEVIĐENI HAOS I DRAMA NA IZBORU ZA MIS: Proglasili je NAJLEPŠOM, pa STRGNULI krunu s glave — i završila je u BOLNICI!

1

Na izboru za najlepšu damu koja bi osvojila titulu "Gospođa Šri Lanke" dogodila se prava drama sa neočekivanim raspletom na kraju!

foto: Profimedia
foto: Profimedia

31-godišnja Pušpika de Silva proglašena je najlepšom u ovoj konkurenciji po drugi put, a prvi put je tu titulu ponela 2011. godine. Međutim, vrlo brzo nakon što je ponela krunu "Gospođe Šri Lanke", prošlogodišnja pobednica Kerolin imala je obaveštenje za sve.

 

Popela se na binu nekoliko sekundi nakon proglašenja i poručila javno da Pušpika ne može pobediti jer je razvedena, što se kosi s pravilima takmičenja, pošto sve žene moraju biti udate.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by KadaK FM (@kadakfm)

 

Grubo joj je skidala krunu sa glave i stavila na glavu prve pratilje, kojoj su odmah krenule suze radosnice. Sav ovaj haos gledaoci su mogli da isprate u programu uživo.

 

Nakon ove drame, tamošnji mediji preneli su da je Pušpika hospitalizovana zbog povreda i depresije. Međutim, dogodio se obrt, jer su se dan kasnije organizatori izvini devojci i obećali da će joj vratiti krunu pošto nije zvanično razvedena, već se samo rastala od supruga.

 

 

 

makonda-tracker