on nije bio jedini napasnik u njenom životu

"SILOVANA SAM KAD SAM IMALA SEDAM GODINA": Čuvena lepotica podelila bolne ispovesti koje lede krv u žilama

2

Britanska manekenka progovorila je otvoreno o najvećoj životnoj traumi, ali i o još nekoliko bolnih i uznemirujućih situacija u kojima se našla

foto: Instagram
foto: Instagram

Manekenka Keti Prajs (42) danas je ponosna mama petoro dece i vodi srećan porodični život, ali nije oduvek bila spokojna — godinama je doživljavala mnoge životne lomove, a kao dete i pravi horor.


Kako je u podkastu Changes With Annie Mcmanus Kejti otkrila, oduvek ima problem s poverenjem prema muškarcima, a sve je počelo nakon silovanja koje je doživela kao dete.


Stvar koja je uvek bila loša u mom životu su muškarci. Još od ranog uzrasta. Silovana sam kao dete. U sedmoj godini. Pisala sam o tome u svojoj prvoj knjizi. To se dogodilo u parku — rekla je Prajsova.

 


Takođe, kada je imala 12 godina, Kejti je sarađivala s fotografom koji je napravio njene nedolične fotografije.


Povezala sam se s tim fotografom koji je završio u zatvoru. Bio je opsednut mnome. Slikao me je nedolično, a ja sam tada mislila da je to bezazleno. Imala sam 12 godina — objasnila je Prajsova i dodala da joj je pomenuti muškarac često nudio milkšejkove koje je odbijala jer nije volela to piće da bi kasnije saznala da je koristio ovaj napitak kako bi drogirao maloletne žrtve.

 

1 / 7 Foto: Profimedia


Traume se nisu završile u Kejtinom detinjstvu — 2018. godine je doživela napad pred svojom decom u Južnoafričkoj republici.


Šestorica muškaraca nas je napala kad smo stali na putu jer je moj sin Džunior morao da piški — istakla je Kejti i ispričala da ju je muškarac u dukserici dodirivao, kao i da je ona iskočila ispred svoje dece kako bi se isprečila u slučaju da zapucaju u njih.


Ona je dodala i da joj je bilo teško jer nije imala oca.


Moj tata je otišao i iako se ne sećam... Podsvesno pamtite sve. To je tu — iskrena je ona.


Manekenka je dodala i da posećuje psihoterapeuta, kao i da je s njim analizirala zbog čega je u životu, kako kaže, "skakala iz veze u vezu".


Nije to bilo jer sam tražila očinsku figuru. Uvek bi me izneverili. To je bila nevolja u mom životu, muškarci — ističe Kejti.
 

 

makonda-tracker