tužno

BILA JE JEDNA OD NAJLEPŠIH MANEKENKI, A ONDA JE ODLUČILA DA ODE POD NOŽ: Kejti Prajs danas ne liči na SEBE!

1

Publika ne može da veruje u šta se pretvorila ljupka devojka, koja je osvajala svojom prirodnom lepotom

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Jedna od najlepših manekenki Kejti Prajs poslednjih godina šokira svojim fizičkim izgledom. Pored brojnih operacija i njen privatni život je u žiži interesovanja.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Robin Elliott (@robinelliottbroadcaster) on

 

Prajs se proslavila još 1996. modelingom i pojavljivanjem u tabloidima "The Sun" i "The Daily Mail" pod imenom Jordan.

 

Kejti i preduzetnik Peter Andre su se venčali 2005., a onda pokrenuli franšizu rijalitija o njihovom životu kojih je bilo čak desetak. U sklopu tog rijalitija pokazali su kako izgleda njihov život i neki bitni događaji poput venčanja.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Katie Price (@katieprice) on

 

Nakon prvog braka, manekenka je imala još tri braka, a sada je u 2020. srećno razvedena žena. Kejti je iz ljubavi dobila petoro dece.

Osim turbulentnim ljubavnim životom starleta je javnost šokirala i plastičnim operacijama. Prvi zahvat je napravila kao 19-godišnjakinja i to je bilo povećanje grudi za nekoliko veličina.

 

Ona tu nije uspela stati, nego je nastavila s fejs liftingom, brazilskim podizanjem zadnjice, liposukcijom stomaka. Zapravo, prema rečima stručnjaka plastične hirurgije, nema šta starleta na svom telu nije korigovala.

 

Doktori su je upozorili da sebi ugrožava život, ali ona nije ni htela čuti za to. Prošle godine otišla je u Tursku na podizanje kapaka i sređivanje zadnjice. Tokom godina potrošila je stotine hiljada funti na operacije, no završilo je zapravo tragičnim rezultatom.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Katie Price (@katieprice) on

Starleta je u 2019. proglasila bankrot. Prema pisanju britanskih medija, njeni se dugovi procenjuju na više od 3,5 miliona funti.

 

 

 

 

 

 

 

 

makonda-tracker