kakav peh

UŽIVALA NA LUKSUZNOM LETOVANJU, A ONDA JE KRENULA AGONIJA: Popularna Britanka mesecima neće moći da hoda ― evo zbog čega

0

Ovo je samo poslednji u nizu problema koji su zadesili popularnu starletu u poslednje vreme.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Britanska starleta Kejti Prajs slomila je oba stopala dok je boravila u Turskoj na letovanju. Naime, ona je otputovala sa decom i 10 godina mlađim momkom Karlom Vudsom na odmor, a povredila se u poznatom tematskom parku Zemlja legendi, preneo je The Sun.

 

Ona je skakala sa zida i slomila pete na oba stopala.

 

Da, istina je da sam slomila stopala. Moram oba da operišem i neću moći da hodam tri do šest meseci ― objavila je Prajsova na Instagramu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Katie Price (@katieprice) on

 

Njen prijatelj je ispričao da ništa gore sad nije moglo da joj se dogodi jer se odlično provodila sa partnerom, a tu su bili i njen sin Džunior (13) i ćerka Princes (15). 

 

― Provela je celu noć u hitnoj pomoći u agoniji i s pukotinom na obe pete. Prolazila je nezamislivu bol, a još je veća noćna mora što se mora vratiti kući i brinuti za petoro dece, a ne može ni da hoda. Hitno su se vratili u Veliku Britaniju kako bi mogla da se operiše.

 

Inače, ona je nedavno imala problema sa razbojnicima u kući, pa je unajmila obezbeđenje, a njen sin Harvi je hospitalizovan i danima je boravio u bolnici.

 

1 / 5 Foto: Instagram Printscreen

 

 

makonda-tracker