kakva transformacija!

DVAPUT ĆETE PROČITATI KO JE: Pevačica šik transformacijom oduzela dah svetu — ali cipele odišu njenim uobičajenim stilom

1

Muzička i filmska zvezda trenutno radi na novoj ulozi, a njeni fanovi se nadaju da će i nakon snimanja nastaviti da neguje stil kakav viđamo ovih dana...

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Pevačica i glumica Lejdi Gaga već neko vreme boravi u Rimu, gde snima novi film Ridlija Skota "Guči", u kojem igra Patriciju Ređijani, bivšu suprugu slavnog Mauricija Gučija. Budući da je ušla u lik žene poznate po izuzetnom stilu, kostimografi su dali sve od sebe da Lejdi Gaga izgleda spektakularno i niko nije razočaran.


Iz dana u dan, italijanski paparaci uspevaju da dođu do fotografija koje svedoče o veličanstvenom izgledu muzičke i filmske zvezde na setu, a najnovija odevna varijanta koju nam je Lejdi Gaga pokazala ipak ima određenu notu njenog uobičajenog stila.

 

 

Naime, ona je juče viđena u dubokim belim pantalonama ravnog kroja, klasičnom strukiranom sakou i uskom crnom topu, koje kombinovala s nesvakidašnjom belom torbicom i crnim cipelama s vrtoglavim štiklama i vrlo, vrlo visokim platformama. Možda nismo navikli da je viđamo kao brinetu i u ovako jednostavnim odevnim kombinacijama, ali ovakvu obuću svakako možemo da zamislimo na nastupu Lejdi Gage!

 

1 / 6 Foto: Profimedia

 

U svakom slučaju, ona nije, kao u protekle sedmice, bila u kostimu samo za potrebe snimanja, već je u ovom autfitu kasnije ušla u privatni avion u Rimu. Da li je to naznaka nekog zaokreta u njenom stilu? Dopada li se vama kako Lejdi Gaga izgleda ovih ili biste radije da je vidite odevenu kao inače?

 

 

 

makonda-tracker