nekad i sad

BIVŠA SUPRUGA ELVISA PRISLIJA VIŠE NIMALO NE LIČI NA SEBE: Prisila danas izgleda kao voštana figura, a bila je lepotica!

3

Lice bez mimike, bora i osmeha...

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Prisila Prisli je bivša supruga preminulog kralja roka Elvisa Prislija i majka Lise Meri Prisli.

 

Nekadašnja lepotica ušla u osmu deceniju i mnogi je ne bi prepoznali zbog nebrojano plastičnih operacija.

 

1 / 2 Foto: Profimedia

 

Američka glumica i preduzetnica nakon razvoda od Elvisa nije ponovno ulazila u brak, ali je imala turbulentan ljubavni život.

 

Prisila je imala svega 14 godina kada je srela Elvisa, a je on bio 10 godina stariji. Par se venčao 1967. godine, a sledeće godine su dobili ćerku Lisu Meri. Međutim, razveli su se 1973. godine. Muzičar je preminuo 1977. godine, imao je samo 42 godine.

 

Mnogi tvrde da ga brak nije sprečavao da bude s drugim ženama, a posebno vrlo mladim devojkama koje su nevine. Muzičar je svoju vilu u Palm Springsu pretvorio u "Plejbojevu vilu" u kojoj je često organizovao golišave žurke na bazenu, a njegova supruga Prisila nikada nije bila pozvana.

 

"Bio je jako sladak i savršeno se ljubio, ali u krevetu nije bio pastuv kakav sam očekivala da će biti. Nije mogao da bude prirodan zbog svih droga koje je uzimao" - poverila se glumica Sibil Šepard, koja je neko vreme imala aferu s njim. Nakon što mu je 1968. godine rođena ćerka Lisa Meri, Elvis više nije hteo da spava sa svojom suprugom ni po koju cenu.

 

 

 

makonda-tracker