iskren je

"KARANTIN JE NAS KREATIVCE UPROPASTIO": Popularni glumac otkrio svoj status i zbog čega ga svi zovu MEDA!

0

Meda Jovanović na Instagramu broji na hiljade pratilaca, sve zbog zanimljivih klipova koje snima.

foto: Instagram Printscreen
foto: Instagram Printscreen

Glumac Aleksandar Jovanović Meda u današnjem gotovanju e emisiji "Puls Srbije", govorio je o svom neobičnom nadimiku, gumačkom poslu, ali i popularnosti na društvenim mrežama, gde snima zanimljive klipove.

 

"Neki će reći zbog prevelike kilaže, ali to nije istina. Od malena sam imao kovrdžavu kosu i tetka me prozvala "Meda". Ostao je taj nadimak upečatljiv, svuda stoji Meda Jovanović" - rekao je glumac.

 

Meda Jovanović
foto: Kurir tv

"Večito sam bio u dilemi da li to treba da radim, jer se bavim ozbiljnim pozorištem i pozorištem koje je društevno angažovano. Mi živimo u paralelnoj stvarnosti, moji klipovi su paradigma kolektivnog diskursa, mešavina rijalitija i umetnosti. Kada se napravi miks svega toga, napravi se komedija. Dobra stvar je što mlađa publika koja to gleda kao zabavu, počinje da dolazi u pozorište. Starija publika to doživljava kao satiru. Javljaju se ozbiljne glave, kad se iznenadim da to ima dublje značenje od zabave. Karantin je nas kreativce upropastio, bilo je ili bromazepami ili klipovi", istakao je Jovanović.

 

 

 

 

 

 

makonda-tracker