nikad nije kasno

GODINAMA JE SVE MEĐU NJIMA BILO ― VEOMA NATEGNUTO: Ovako je Kejt Mildton spasila narušene odnose Vilijama i Čarlsa

0

Odnosi princa Vilijama i princa Čarlsa godinama su bili prilično nategnuti. Ipak, uspela ih je spasiti upravo ― Kejt Midlton.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Kejt je odigrala važnu ulogu kada je u pitanju popravljanje odnosa oca i sina, i to kada je organizovala porodično fotografisanje u čast sedamdesetog rođendana princa Čarlsa. 

 

Danas je odnos oca i sina nežan i gotovo idiličan, ali godinama nije bilo tako. Ipak, danas je njihova bliskost jača nego ikad.

 

"Danas više vremena provode zajedno i puno su usklađeniji. Obojica se mnogo bolje osećaju u svojoj koži", za britanski Daily Mail izjavio je kraljevski pomoćnik.

 

Kejt za 70. rođendan Čarlsa nije samo organizovala fotografisanje, već se pobrinula za to da se sva deca nasmeše na slici. Ona je čak prošle godine lično uslikala Čarlsa koji se naslanja na Vilijama dok su se šetali i stavlja mu glavu na rame.

 

Kako se navodi, Vilijam i Kejt će učiti na greškama koje je Čarls pravio dok je vaspitavao Vilijama. Sam Vilijam je izjavio svojevremeno da želi otvorenost i iskrenost u porodičnim odnosima, a da tome uče i svoju decu. 

 

 

makonda-tracker