(FOTO)

I DAŠAK POSLOVNE ELEGANCIJE, I U SKLADU SA KRALJEVSKIM STILOM: Kejt Midlton u sakou od tvida koji smo već viđali na njoj

0

Stil Kejt Midlton uvek je odmeren, sveden, elegantan i ženstven

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Vojvotkinja od Kembridža Kejt Midlton na video-pozivu je pričala sa nastavnicima iz Ujedinjenog Kraljevstva i kroz razgovor su obeležili nedelju zdravlja brige o dečjem mentalnom zdravlju.

 

Kejt je govorila sa nastavnicima o tome kako uspevaju ne samo da brinu o svojim učenicima i porodicama tokom pandemije virusa korona, već kako se staraju i o mentalnom zdravlju dece.

 

Za ovo pojavljivanje je vojvotkinja odabrala plavu blejzer od tvida sa potpisom Rebeke Tejlor, koji je uparila sa zlatnim minđušama i nežnom i decentnom šminkom. Za frizuru je odabrala običan konjski rep.

 

1 / 5 Foto: Profimedia

 

Kejt je već nosila ovaj blejzer, a nema sumnje da ovakav stajling ujedno odaje utisak i poslovne i kraljevske elegancije, čemu nesumnjivo doprinosi tvid! Inače, prethodni stajling Kejt Midlton sa ovim blejzerom nošen je 2017. godine, kada je nosila pencil suknju u istom tonu i od istog materijala, a tada je bila u poseti jednom londonskoj dečjoj bolnici.

 

 

 

makonda-tracker