preminula u njegovom stanu?!

NAZVALA GA JE ĐAVOLOM, ON TVRDI DA MU JE PRETILA: Poznata manekenka pronađena mrtva nakon raskida s fudbalerom!

0

Nemački mediji javljaju šokantne vesti ― jedna od najpopularnijih manekenki u ovoj zemlji pronađena je u stanu svog bivšeg dečka bez znakova života

foto: Instagram
foto: Instagram

Manekenka Kasija Lenhart (25) pronađena je mrtva u Berlinu, pišu nemački portali.


Lepotica poljskog porekla pre samo nedelju dana je raskinula s fudbalerom minhenskog Bajerna Džeromom Boatengom, a njeno telo je juče pronađeno u stanu za koji mediji pišu da pripada njenom bivšem dečku. Policija ne tretira ovu smrt kao sumnjivu, pišu mediji.

 

Vesti o njenoj smrti potvrdila je Kasijina prijateljica Sara Kulka, koja je na Instagramu napisala:

 

Nadam se da će istina izaći na videlo. Znam koliko bi to želela.

 

Kasija, koja ima sina iz prethodne veze, bila je u ljubavi s fudbalerom i reprezentativcem Nemačke 15 meseci, a rastali su se 2. februara nakon burne i javne svađe.

 


Nakon raskida, manekenka je izjavila da je ona raskinula s Boatengom jer je lažov i neprestano je vara. Štaviše, nazvala je fudbalera "đavolom" i najavila da će pričati javno o njihovoj vezi čim se sabere.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by KASIA (@kasia_lenhardt)


Boriću se! Nikad nisam ovako prevarena, iskorišćena, nikad me nisu tako lagali ― rekla je Kasija.


Boateng je nedavno optužila manekenku da je sabotirala njegov odnos s njegovom bivšom devojkom Rebekom, s kojom ima decu, kao i da ga je ucenjivala i pretila mu. On se u jednom intervjuu obratio svima saopštenjem da više nije u vezi s manekenkom, da preuzima odgovornost za sve za dobro svoje porodice i da se izvinjava "svima koje je povredio", naročito svojoj bivšoj devojci i njihovoj deci. Tvrdio je da je Kasija alkoholičarka i da je njihova veza zasnovana na manipulaciji.

 


Kasija je postala moja devojka tako što je uništila moju porodicu i moju vezu s bivšom devojkom Rebekom i ucenjivala me ― rekao je Džerom Boateng. ― Zato sam odlučio da ostanem uz Kasiju i potrudim se da uspemo. Čak i to što smo izašli u javnost sa svojom vezom je samo zbog Kasijinih pritisaka.


Tokom veze, Kasija je često pretila da će me uništiti. Pretila je da će da uništi moju karijeru i čak da će da učini da izgubim decu ― tvrdio je on u intervjuu koji je dao pre samo nekoliko dana.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by KASIA (@kasia_lenhardt)


Navodno, ona je pretila Boatengu da će izjavili da ju je tukao, pošto zna da ga je majka njegove dece optužila za nasilje. Dodao je i da je Kasija napravila lažne profile na društvenim mrežama kako bi širila laži o njemu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by KASIA (@kasia_lenhardt)


Nadam se da će uskoro dobiti pomoć koja joj je potrebna ― zaključio je fudbaler.
 

 

makonda-tracker