uhvaćeni!

NE KRIJE DA I DALJE ŽALI ZA SUPRUGOM: Aleksandar Kolarov u vezi s popularnom glumicom (FOTO)

0

Tri godine nakon smrti supruga, glumica je navodno utehu pronašla u srpskom fudbaleru

foto: Profimedia
foto: Profimedia


Kako pišu italijanski mediji, srpski fudbaler Aleksandar Kolarov u vezi je s glumicom Frančeskom Fjoreti, nevenčanom suprugom njegovof kolege Davidea Astorija, koji je pre tri godine preminuo u snu.


Paparaci lista Chi fotografisali su ih tokom poljupca i tvrde da je par već nekoliko meseci zajedno. Fotografije su nastale tokom Frančeskine posete Milanu, gde Kolarov živi od prelaska u Inter.


Bili su zajedno u kolima, on ju je pratio do Centralne stanice. Proveli su neko vreme u kolima i ostali su toliko dugo da je Frančeska morala da požuri kako ne bi propustila voz. Očigledno da im odvajanje teško pada — istakao je izvor ovog lista.

 


Frančeska, koja s preminulim Astorijem ima ćerku, nije komentarisala ove navode, a juče je na Instagamu objavila fotografiju pokojnog fudbalera i svog nevenčanog supruga i osvrnula se na predstojeće ročište na kojem će se utvrđivati je li smrt fudbalera mogla da se spreči.

 

 

— Ako je postojala i najmanja šansa da ima dodatni minut, sat ili čitav život, verujem da je tu mogućnost trebalo istražiti — piše ona i naglašava da prošlost i budućnost traže da budemo hrabri.

 

Srpski fudbaler razveo se od supruge Vesne 2019. godine, a s njom ima sina i ćerku. Uz to, ima i sina kojeg je dobio u jednoj vanbračnoj vezi dok je još bio oženjen.
 

 

makonda-tracker