turbulentno

NASTAVLJA SE RAT OKO NASLEDSTVA: Slavni Maradona ima dva tajna SEFA u DUBAIJU, niko ne sme da ih otvori i uzme svoj deo!

0

Nakon smrti Dijega Armanda u medijima su se pojavljivale razne, šokantne vesti u vezi sa njegovom porodicom i životom koji je vodio.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Slavni fudbaler Dijego Armando Maradona je svojevremeno živeo sedam godina u Dubaiju i u sobi je imao dva zaključana sefa kojima niko ne može da pristupi.

 

Imovina Dijega Armanda Maradone u trenutku njegove smrti vredela je 75 miliona dolara, a svoj deo kolača tražiće čak jedanaestoro njegove dece.

 

Za sobom je ostavio petoro priznate dece i još šestoro za koje se sumnja da ih je napravio legendarni argentinski fudbaler.

 

Nakon pretrage Maradoninog doma u Dubaiju otkriveno je da ima dva zaključana sefa i to je podiglo dosta prašine u Argentini. Uveliko se spekuliše o tome šta se nalazi u njima, posebno što je kuća u Emiratima bila njegovo može slobodno da se kaže tajno mesto.

 

Dijego Maradona
foto: Profimedia

"Niko ne zna zapravo šta je u njima" - prenosi španski "AS".

 

Izvor blizak fudbaleru imao je šta da prokomentariše na ovu temu.

 

"To su stvari koje je Maradona čuvao i samo Maradona zna šta je čuvao. To mogu da budu dirhami, satovi, dolari ili ništa. Ostavio je tamo sefove i nije ih otvorio više od dve godine" - naveo je njegov izvor.

 

 

 

makonda-tracker