pobesnela

"MILION PUTA SAM DOŽIVELA NEPRIJATNOSTI": Jelena Karleuša reagovala na ispovest glumica porukom koja će se prepričavati

7


Pevačica je rešila da ne ostane nema nakon što su glumice Milena Radulović i Iva Ilinčić optužile učitelja glume Miroslava Aleksića za silovanje i seksualno zlostavljanje, a njena poruka nesumnjivo će privući mnogo pažnje.

foto: Instagram
foto: Instagram

Jelena Karleuša podelila je Instagram story u kojem se osvrnula na činjenicu da su svi iznenađeni optužbama na račun Aleksića i nazvala javnom tajnom maltretman koji glumice doživljavaju.


U momentu kad su svi šokirani silovanjem mladih glumica, postavljam pitanje koga, bre, vi svi folirate. Javna je tajna da se mlade glumice zlostavljaju i ucenjuju ulogama — decenijama! Pitajte bilo koju glumicu koliko puta je doživela od zadriglih krmama i matoraca koji odlučuju ko će dobiti koju ulogu da traže nešto zauzvrat. isto važi i za mlade pevačice, ali žene u svim drugim profesijama! Svaka žena je doživela bar neprijatnost od muškarac! Ja milion puta! Milion puta... — napisala je pevačica.

 

Ona ističe da su žene na ovoj planeti građani drugog reda i da se "poštuju isključivo muška pravila".


U našoj zemlji je javna tajna da se žene zlostavljaju i da moraju da ćute! Ćute jer se plaše, jer nemaju love, jer nemaju leđa, jer nemaju podršku da dignu glas, jer ih je sramota, jer su naučene da trpe i ćute, jer žele da uspeju, a preko kreveta je, nažalost, nekima jedini put! Ali to je put pakla koji žene moraju da zaustave — napomenula je Karleuša.

 

1 / 17 Foto: Antonio Ahel/ATAImages


Ona je istakla i svoju podršku glumicama koje su hrabro istupile i digle glas.


Moja podrška mladim ženama iz ove trenutno aktuelne priče, ali i svim onim koje, daleko od javnosti, ovog momenta prolaze kroz sličan pakao! Sestre, glavu gore, stistnice i zube i pesnice — poručila je.


 

 

makonda-tracker