nije ostavio dobar utisak

"SVE U SVEMU — JEDAN VRLO NEPRIJATAN SUSRET!" Milena Vasić podelila svoje iskustvo s Miroslavom Aleksićem

1

Poznata glumica osvrnula se na hapšenje učitelja glume optuženog za silovanje i seksualno zlostavljanje njenih koleginica

foto: Antonio Ahel/ATAImages.
foto: Antonio Ahel/ATAImages.

Glumice Milena Radulović i Iva Ilinčić i još nekoliko devojaka prijavilo je učitelja glume Miroslava Aleksića policiji zbog silovanja i polnog uznemiravanja, a njihove kolege im danima pružaju podršku u ovim teškim trenucima i čestitaju na hrabrosti da progovore o svojoj traumi.


Jedna od njih je Milena Vasić, koja je u jutarnjoj emisiji na TV Prva prokomentarisala ovaj slučaj istakavši da šok ne prestaje da raste.


Videla sam na Mileninom instagram profilu šta se desilo, morala sam dva pta da pročitam, nisam mislila da je to to, još jednom sam otvorila profil misleći da je neki drugi smisao svega toga, da je neki film, serija, to je bio šok za mene. Mi smo iz branše tri danu u šoku, svi iz branše, osećaj mentalnog silovanja prisutan je kod svih nas, ne pričamo više toliko o tome, koliko nosimo to u sebi, pokušavamo da svarimo i shvatimo — ističe Milena. — Konkretno govoreći o ovom divnim devojkama, mojim prijateljicama, svako novo saznanje je sve veći šok. Iznenadila me I Ivina izjava, to mi je još veći šok, kao šok samo da raste.

 

1 / 5 Foto: Dragana Udovičić


Glumica je otkrila da je jednom prilikom upoznala Miroslava Aleksića i da je na nju ostavio vrlo loš utisak.


Ja sam Miku upoznala na privatnoj proslavi i tada sam prvi put sedela sa njim, iako sam slušala priče o njemu, i imala sam iskustvo vrlo neprijatnog druženja, agresivnog i navalentnog čoveka, demagoga, koji mora da bude u pravu u svakoj sekundi, da vodi glavnu reč, a sve to pod velom očinstva, patrijarhata, sve u svemu jedan vrlo neprijatan susret — objasnila je glumica.


Kako je ona istakla, nešto drugo je ostavilo još snažniji utisak od toga koliko joj je Aleksić bio neprijatan.


Nije ni prvi put da vam neko ne prija u društvu, ali meni ostavio utisak jedna druga stvar — kako je napravio toliki kult i okupio glumce i posle fakulteta... — kaže Vasićeva.

 

 

makonda-tracker